EXCLUSIV

Cum se descurcă actrița Carmen Tănase cu viața la țară, după ce s-a mutat într-un sat din Dâmbovița. „Am crezut că mor”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 21.01.2023, 21:49

Actrița a mărturisit în exclusivitate pentru impact.ro că se află într-o panică continuă, date fiind problemele care se tot ivesc de când s-a mutat la țară. Recent, actrița care nu poate petrece mai mult de o zi pe lună în casa de la curte, întrucât este mai tot timpul pe drumuri, a fost la un pas de incendiu, după ce a găsit firele de siguranță arse în totalitate. Iubitoare de animale, aceasta găsește deseori pisicuțe lăsate în spatele curții sale, pe care le îngrijește. Recent, aflată cu doi motănei la castrat, unul dintre aceștia i-a dat de furcă, după ce a fost nevoită să alerge după el, ca să-l prindă.

Carmen Tănase și viața la țară

De mai bine de doi ani, Carmen Tănase a lăsat în urmă viața din capitală și s-a mutat la țară, într-un sat lângă Târgoviște. Deși potrivit mărturisirilor sale, viața la curte nu se compară cu cea de la bloc și cu agitația din București, actrița are parte numai de peripeții.

„Am probleme tot timpul. Mereu apare ceva, sunt foarte multe de făcut și doar eu mă ocup de toate. E mai greu decât la bloc, am un om care mă ajută, nu pot să tund eu iarba singură. Mama ae 91 de ani, mai mult încurcă treaba, prefer să stea în casă. Ea crede că mai are 25 de ani. Nu prea apuc să stau acasă, apuc să petrec cam doar o zi pe lună, când sunt cam 7000 de chestii de făcut. De obicei plec dimineața, mă întorc noaptea. La teatru nu avem zile libere, sâmbătă e repetiție, de obice, iar duminică avem spectacol”, a spus aceasta, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Mare iubitoare de animale, actrița își împarte curtea, în acest moment, cu 3 câini și multe pisici, al căror număr nici ea nu-l mai știe, dat fiind faptul că deseori găsește în spatele casei sale pisoi pe care îi îngrijește. În cursul zilei de ieri, aflată cu doi motănei la castrat, unul dintre aceștia i-a dat de furcă, după ce a fost nevoită să alerge după el, ca să-l prindă.

„Am fugit după un motan până l-am prins”

„ M-am dus să castrez doi motani, unul a fugit, am alergat după el, până la urmă l-am prins, dar nu știu cum. Acum am mai multe pisici, mi se lasă în spatele casei, doar nu o să-i las să moară de foame. Mai iau din ei, pe unii îi hrănesc, le fac căsuțe, nu-i pot lua însă pe toți ca să intru în panică.

Pisicile se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine. Au mai plecat din ele, dar au venit altele. Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate”, a adăugat Carmen Tănase, actrița care a interpretat-o pe Flăcărica în serialul „Inimă de țigan”.

Cum se descurca actrita Carmen Tanase cu viata la tara, dupa ce s-a mutat intr-un sat din Dambovita. Am crezut ca mor

Pisicile au nume haioase, ale unor personalități. De pildă, una se numește Obama, iar alta Putin. Iar cele două nu prea se înțeleg între ele.

„Am probleme tot timpul”

La începutul anului, aflată în casa sa de la țară, actrița a rămas fără curent și a fost la un pas de incendiu. Din acest motiv, ea a fost nevoită să-și anuleze toate repetițiile și să-și schimbe întreg programul din acea zi:

„Sunt într-o panică totală tot timpul, dacă mă scoți din priză mor. Mereu intervine câte ceva, cum a fost faza cu curentul de am crezut că mor. Aveam repetiție, nu am mai putut ajunge… De la stâlpul de la poartă, de la firele de sus, curgeau scântei. Eram în panică, nu aveam cum să plec. S-a depistat la o căsuță din plastic de pe perete că firele erau arse. Puteam lua foc. A fost circ”.

Altfel, recent, actrița și-a aniversat ziua de naștere, printr-un „chef mare, după spectacol, la Teatrul Luceafărul”, după cum ne-a mărturisit aceasta.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe