O tânără de 23 de ani a născut în parcarea unui spital. Nu știa că era însărcinată. ”Cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla”

Ana Anitoiu 09.07.2021, 17:33
O tânără de 23 de ani a născut în parcarea unui spital. Nu știa că era însărcinată. ”Cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla”

O tânără în vârstă de 23 de ani a născut în parcarea unui spital. Nu știa că era însărcinată și nici nu și-a dat seama că a intrat în travaliu. De altfel, pe toată perioada sarcinii a lucrat în baruri și cluburi fără mari probleme. Ea a povestit cum a fost posibil să nu afle că urma să devină mamă.

Cum a fost posibil ca tânăra să nu-și dea seama că a rămas însărcinată

Tânăra în vârstă de 23 de ani, Sally Smith, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a povestit că s-a trezit în dimineața zilei de 10 martie, anul trecut, cu dureri abdominale puternice, după ce lucrase pe tură de noapte ca supraveghetor într-un club. Sora ei a chemat ambulanța, iar echipajul de intervenție a constatat că ea intrase în travaliu. N-a apucat să ajungă în spital, ci a născut în parcarea acestuia.

Potrivit tinerei, nu a avut indicii majore ale unei sarcini. A folosit metode contraceptive, a avut menstruații normale și nu s-a îngrășat. ”Eram chiar mai slabă decât sunt acum și nu aveam burtă. Am avut dureri puternice de spate pe când eram în cea de-a șaptea sau cea de-a opta lună de sarcină, dar în acea perioadă începusem o nouă slujbă și mutam butoaie și căram comenzi toată ziua. Așa că m-am gândit că erau de la efort”, a povestit ea.

O tanara de 23 de ani a nascut in parcarea unui spital. Nu stia ca era insarcinata
Tanara si fiul ei

Cum a reacționat tânăra când a aflat că urma să nască

De asemenea, Sally Smith a povestit cum a reacționat atunci când a aflat vestea cea mare. Paradoxal, tânăra și-a păstrat calmul atunci când echipajul de salvare i-a spus că se afla în travaliu. În plus, întreaga ei familie a fost încântată de veste și a susținut-o după ce a născut un băiat de 2,3 kilograme.

”Mi-am spus că trebuie să mă concentrez pe naștere și că mă voi preocupa de restul mai târziu. A fost uluitor. Nu cred că ceva din viața mea va putea întrece acel moment. Totuși, în timpul travaliului m-am gândit: «Nu pot avea un copil. Am 23 de ani. Abia am fost promovată. Cum aș putea să îngrijesc un copil când lucrez atât de multe ore? N-am cum.». Apoi, imediat ce mi-au pus băiețelul pe piept m-am calmat. M-am îndrăgostit pe loc și mi-am spus: «Sunt bine. Voi reuși»”, a adăugat ea.

Motivul pentru care tatăl copilului nu și-a cunoscut fiul decât după două luni de la naștere

Sally Smith a mai spus că atunci când a ieșit din spital cu fiul ei, pe care l-a numit Gabriel, Regatul Unit a intrat în carantină. Tatăl copilului i-a fost iubit în timpul facultății, dar s-au despărțit în iulie 2019, fără să știe la acel moment că ea era însărcinată, potrivit Daily Mail.

”Nu și-a cunoscut copilul decât după două luni de la naștere din cauza carantinei. A fost greu pentru mine, dar m-am descurcat. Este cel mai amuzant copil. Este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...