Gestul impresionant făcut de Gabriela pentru Dani Oţil. Nu multe viitoare mămici ar renunţa la timpul liber pentru aşa ceva. Foto

Ana Anitoiu 08.07.2021, 22:19

Soția lui Dani Oțil, care urmează să nască un băiețel, a făcut un gest impresionant pentru partenerul ei de viață. Nu multe viitoare mămici ar renunţa la timpul lor liber pentru aşa ceva, mai ales în cea de-a șaptea lună de sarcină.

Ce gest impresionant a făcut Gabriela pentru Dani Oțil

Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, se pregătește să devină mamă, dar își rupe din timpul de relaxare de dragul soțului ei. Splendida blondă își însoțește partenerul de viață prin diverse locuri și îl susține în pasiunile lui, chiar dacă nu mai durează mult până când va naște.

Cei doi au fost surprinși într-un parc acvatic din Mamaia, unde coprezentatorul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” a încercat să se dea cu o placă de surf monitorizată. Lui Dani Oțil i-a luat o oră până când a reușit să se urce pe obiect și a fost cât pe ce să intre sub ponton, dar nu s-a dat bătut. În tot acest timp, Gabriela l-a urmărit cu răbdare, potrivit playtech.ro.

Gestul impresionant facut de Gabriela pentru Dani Otil. Nu multe viitoare mamici ar renunta la timpul liber pentru asa ceva. Foto
Gabriela, sotia lui Dani Otil

Ce face Dani Oțil pentru soția lui

Gabriela Oțil mai are doar câteva luni până când va deveni pentru prima dată mamă și a început să se confrunte cu dureri de spate. Frumoasa blondă a povestit că soțul ei nu îi ignoră disconfortul, ci dimpotrivă.

”Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap, în rest sunt ok. Stau în pat liniștită și mă masează Dani. Înainte de sarcină aveam 60 kg, acum am 70. Nu am exagerat niciodată cu mâncarea, iar înainte de sarcină am făcut sport”, a dezvăluit soția lui Dani Oțil pe Instagram.

Dani Oțil ar putea să devină tată și a doua oară

Splendida blondă a mai dezvăluit în urmă cu ceva timp că în general se simte foarte bine și este foarte fericită, precum și că ea și Dani Oțil nu exclud posibilitatea de a avea și un al doilea copil, după ce se va naște fiul lor.

“Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a spus Gabriela Oțil pentru playtech.ro.

În ultima vreme, soția lui Dani Oțil publică fotografii în care apare cu burtica la vedere și prin care se dă de gol în privința poftelor pe care le are în perioada sarcinii. Se pare că Gabriela se delectează adesea cu înghețată și băuturi răcoritoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...