O recunoști? Fetița cu chip de păpușă a devenit una dintre cele mai de succes artiste din țară

Luiza Moldovan 27.05.2020, 16:25

A schimbat prefixul la începutul lunii mai, dar parcă niciodată n-a fost mai frumoasă. Anca Țurcașiu a făcut și ea o aroganță și s-a pozat în costum de baie, după care, normal, a urcat poza pe rețelele de socializare.

Fetița cu chip de păpușă a făcut carieră în muzică

Silueta ei de invidiat chiar și de către o adolescentă privește din rețelele de socializare, sfidând cifrele din dreptul profilului. Da, într-adevăr, vârsta e doar un număr, nu mai e cazul să ne-o amintim. Anca Țurcașiu a avut mereu grijă de ea și uite că acum culege roadele. Chiar dacă, acum câtăva vreme, spunea că e tot mai greu să-ți menții greutatea între niște parametri acceptabili, Anca Țurcașiu demonstrează că n-o fi ușor, dar nici greu nu e.

Anca Țurcașiu a comentat sec, în dreptul pozei: „Pregătire pentru sezonul estival. Sper să înceapă cât mai curând”.

Anca sau când vârsta e doar un număr
Anca sau când vârsta e doar un număr

„Cea mai fericită perioadă a vieții mele”

Iar pe contul de Instagram, Anca Țurcașiu a urcat o poză cu ea la patru ani. O fetiță cu chip de înger, pe care o adusese bunica ei pentru prima oară la un studio foto. „Cea mai fericită perioadă a vieții mele”, a scris cântăreața în dreptul pozei ei.

Cântăreața e căsătorită de două decenii cu George Cristian, medic stomatolog, și au împreună un fiu, pe Radu Alexandru, în vârstă de 22 de ani.

Anca Țurcașiu e și actriță, și cântăreață. A debutat la 14 ani în filmul „De dragul tău, Anca”, în regia Cristianei Nicolae. A mai jucat în „Miss Litoral” și în „A doua cădere a Constantinopolelui”.

Urmăriți Impact.ro și pe