Ce a spus Alex Bodi despre Daria Radionova, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Mesaj uimitor

Iancu Andreea 27.05.2020, 14:44

Au avut o relație cu suișuri și coborâșuri dar au ales să își ia rămas bun. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu mai formează astăzi un cuplu. Totuși, bărbatul pare să nu fie prea afectat de despărțire, ba chiar a trecut la o etapă nouă în viața sa. Gestul făcut de Alex Bodi a uimit pe toată lumea.

Ce spunea Daria Radionova despre Bodi în urmă cu ceva timp

Încă din timpul relației sale cu Bianca, Alex Bodi și Daria Radionova au fost suspectați de mai mult decât o relație de afaceri. Totuși, focoasa rusoaică menționa pe atunci că nu are nimic de a face cu Bodi.

Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu.

Se pare că relația pe care Daria și Alex o aveau era una strict profesională. De asemenea, rusoaica menționa că nu are absolut niciun sentiment pentru Bodi, considerându-l doar un tip drăguț.

Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun, declara pe atunci Daria Radionova.

Daria Radionova se iubește cu Alex Bodi
Daria Radionova, noua iubită a lui Alex Bodi

Prezentul îi contrazice

Dacă Alex Bodi nega că ar avea ceva de-a face cu frumoasa rusoaică, acum se pare că cei doi au dat cărțile pe față. Aceștia nu ezită să se manifeste după cum le dictează inima și își fac declarații de dragoste online.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și noua sa iubită împărtășesc aceleași gusturi muzicale. Într-o postare pe contul de Instagram, Daria Radionova se poate auzi pe fundal o piesă cu versuri de dragoste. Melodia lui Nane feat. George Hora – Noi 2 răsuna în boxe exact în timpul versurilor

„Noi doi, noi doi, suntem ca Soarele și Luna, noi doi, noi doi, alunecăm pe cer întotdeauna“.

Pentru a nu exista motiv de îndoială, rusoaica a ales să îi dea tag lui Bodi. Acesta nu a rămas indiferent la gestul focoasei Daria și s-a filmat și el în mașină. Și el asculta exact aceeași melodie.

„Noi doi suntem ca praful de stele…știi bine că doar tu ești fata din visele mele“, sunt versurile care se aud din mașina fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

Rămâne de văzut dacă sentimentele celor doi sunt cu adevărat sincere și dacă relația acestora va rezista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...