Cum reușește Anca Țurcașiu să arate fabulos la 50 de ani. Secretul nebănuit al vedetei

Luiza Moldovan 08.05.2020, 20:06
Cum reușește Anca Țurcașiu să arate fabulos la 50 de ani. Secretul nebănuit al vedetei

Ten perfect, slabă, zâmbet ucigător, voce senzuală, feminină, extrem de feminină. Despre Anca Țurcașiu se știe că are o viață echilibrată, dar, oare cât cântărește modul de viață în frumusețea asta pe care o are, poate, acum, la 50 de ani, mai mult ca altcândva?

Cum reușește Anca Țurcașiu să arate fabulos la 50 de ani.

Trebuie să deconstruim un mit: tinerețea nu e frumoasă în sine și, chiar dacă sună clișeic, frumusețea exterioară depinde în uriașă măsură de cea interioară. Anca Țurcașiu e una dintre vedetele noastre care au fost dintotdeauna extrem de frumoase, dar ați observat cum, pe măsură ce trece timpul această frumusețe se potențează și nu se reduce?

Răspunsul e simplu ca bună ziua și nu ține de dietă – înțelepciunea desenează chipul în felul ei sublim, de neînțeles.

Frumusețea naturală e potențată de cea interioară. Întotdeauna. foto: facebook/ anca turcasiu
Frumusețea naturală e potențată de cea interioară. Întotdeauna. foto: facebook/ anca turcasiu

„Probabil gena e de vină”

E ziua Ancăi Țurcașiu azi. Schimbă prefixul. Face 50 de ani și arată cu adevărat fabulos. Efortul personal desigur că-și spune cuvântul aici. E din ce în ce mai greu, pe măsură ce înaintezi în vârstă, să-ți păstrezi greutatea, oricine s-a confruntat cu asta.

„Am spus de fiecare dată că probabil, gena e de vină. Mama mea a fost o femeie foarte frumoasă și cred că asta este. Poate că alimentația, poate că și sportul. Mă lupt de-o viață cu kilogramele în plus, dar lupta este asiduă și din ce în ce, odată cu trecerea anilor, realizez că trebuie să mănânc mai puțin și să fac mai mult sport. Balanța cam așa se înclină ca să pot să îmi păstrez aceeași greutate”, a spus Anca într-un interviu pentru click.

Urmăriți Impact.ro și pe