O profesoară de 60 de ani din Argeș a murit, după ce i s-a făcut rău la școală, imediat după ce și-a început programul

Elena Avramescu 08.11.2021, 11:42
O profesoară de 60 de ani din Argeș a murit, după ce i s-a făcut rău la școală, imediat după ce și-a început programul

Este vorba despre o femeie în vârstă de 60 de ani, profesoară la o unitate de învăţământ din municipiul Câmpulung Muscel, a murit, luni, după ce i s-a făcut rău la şcoală.

O profesoară din Argeș a murit după ce i s-a făcut rău la școală

În această dimineaţă (…), poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre faptul că o femeie de 60 de ani, cadru didactic la un Centru Şcolar din Câmpulung Muscel, a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul, a notat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de investigaţii criminale efectuează cercetări în acest caz, cu scopul de a stabili împrejurările în care a survenit decesul şi luarea măsurilor legale care se impun.

O profesoara din Arges a murit dupa ce i s-a facut rau la scoală
Scoala Campulung Muscel

Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, a mai notat IPJ Argeş.

Se pare că femeia a fost testată pentru COVID, rezultatul acestuia fiind negativ. Moemntan, cauza morții pare să fie un infarct. Totuși, trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la IML pentru autopsie, unde se va stabili cu exactitate cauza decesului, ținând cont că a fost deja deschis un dosar penal de moarte suspectă.

Femeia în vârstă de de 60 de ani preda psihopedagogie specială și își desfășura activitatea la o școală specială din Câmpulung Muscel. În decursul zilei de azi, în timp ce se afla la etajul 1, pe scări, a spus colegilor că nu se simte bine, după care s-a prăbușit la pământ. Aceștia au sunat imediat la ambulanță, însă, din nefericire, echipajul medical la fața locului nu i-au mai putut salva viața, în ciuda tuturor eforturilor făcute.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...