O nouă vedetă de la Pro TV, testată pentru covid-19. Şi-a luat toate măsurile de precauţie

Iancu Andreea 22.09.2021, 10:24

Pro TV se confruntă cu o situație dificilă, după ce mai multe vedete din trust au trecut prin Covid-19. După ce Adela Popescu, proaspăt întoarsă la pupitrul emisiunii “Vorbește lumea”, a fost nevoită să stea două săptămâni acasă pentru a se reface, Shurubel fiind și el izolat la domiciliu după ce a primit rezultatul pozitiv, o nouă vedetă de la Pro TV a fost testată pentru Covid-19. Aceasta este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz și s-a numărat chiar printre prezentatorii matinalului.

O altă vedetă Pro TV a fost testată pentru Covid-19

Trustul din Pache Protopopescu aproape că a rămas fără oameni, după ce Adela Popescu și Andrei Lăcătuș (Shurubel) au fost confirmați cu coronavirus. Locul celor doi amfitrioni ai emisiunii “Vorbește lumea” a fost ținut de Bogdan Ciudoiu, noul co-prezentator al show-ului, și de Cosmina Păsărin, cea la care producătorii au mai apelat și în trecut atunci când a fost nevoie. Totuși, pe lângă cei doi, o altă vedetă Pro TV le-a dat tuturor emoții, după ce a fost testată pentru Covid-19.

Cu o perioadă extrem de încărcată, participând la emisiuni, dar și concerte și evenimente private, Theo Rose a reușit să își neglijeze starea de sănătate și astfel să se confrunte cu o răceală. Crezând că este vorba chiar de virusul care ne-a acaparat viețile în ultima perioadă, artista a decis să se testeze pentru a știi cu exactitate ce schemă de tratament să urmeze. Astfel, fosta co-prezentatoare de la “Vorbește lumea” și-a luat toate măsurile de precauție.

O nouă vedetă de la Pro TV, testată pentru covid-19. Şi-a luat toate măsurile de precauţie
Theo Rose, probleme de sănătate

Theo Rose s-a testat de mai multe ori pentru coronavirus

În urmă cu mai multe luni, artista recunoștea că a trecut prin Covid-19, după ce inclusiv iubitul ei a fost testat pozitiv. Pentru că de curând artista a început să se simtă rău, aceasta a decis să se testeze nu doar o dată, ci chiar de două ori într-o singură zi. Din fericire, rezultatul a fost negativ, cel mai probabil din pricina oboselii și stresului din ultima perioadă vedeta experimentând simptomele unei răceli. În plus, Theo Rose și iubitul său au trecut prin experiența Covid-19 iarna trecută, după ce partenerul artistei a fost testat pozitiv.

În perioada aia de izolare la domiciliu am dat-o în niște anxietăți și panici. Am avut și eu (n.red. COVID), am stat acasă, la domiciliu, nu am zis la nimeni. Am rămas fără gust și miros trei zile. Singura parte nașpa a fost că apetitul nu era același, dar nu am avut febră, am tușit foarte puțin într-o dimineață și atunci mi-am dat seama că e posibil să fie o problemă. Mă testasem, ieșisem „negativ’, prietenul meu a ieșit pozitiv la test, dar deja ne izolasem împreună. După care au început să se manifeste și la mine simptomele. Am stat în continuarea acasă cele 14 zile. Când a fost să ieșim, ne-am dus, ne-am testat, am ieșit negativ, a declarat Theo Rose, în urmă cu mai multe luni.