Câți bani câștigă Theo Rose pentru o cântare. Suma frumoasă pe care artista o încasează doar pentru 45 de minute de show

Nicu Stan 05.08.2021, 11:39
Câți bani câștigă Theo Rose pentru o cântare. Suma frumoasă pe care artista o încasează doar pentru 45 de minute de show

Câți bani câștigă Theo Rose pentru o cântare. Suma frumoasă pe care artista o încasează doar pentru 45 de minute de show. Theo Rose a devenit preferata românilor cu bani atunci când vine vorba de o nuntă, un botez sau chiar o zi onomsatică. Astfel, cântăreața și-a mărit pretențiile financiare, ajungând aproape de Adrian Minune sau Florin Salam.

Câți bani cere Theo Rose pentru o cântare. Nu oricine și-o poate permite

S-a aflat câți bani câștigă Theo Rose pentru o cântare. Care este suma frumoasă pe care artista o încasează doar pentru 45 de minute de show.

Fie că este vorba de nunți, botezuri sau zile onomastice, Theo Rose a devenit una dintre preferatele oamenilor cu bani atunci când vine vorba deun astfel de eveniment.

Theo Rose cere mii de euro pentru un concert de 45 de minute
Theo Rose cere mii de euro pentru un concert de 45 de minute

Câți ani are Theo Rose

Astfel, pentru fiecare reprezentație, Theo Rose încasează bani frumoși, pe care, spun unii, îi merită din plin.

Astfel, la doar 23 de ani, Theo Rose a devenit una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, cu mulți fani. Theo Rose în copilărie a cântat muzică populară, însă acum face spectacol interpretând manele.

Theo Rose a colaborat și cu Florin Salam

Florin Salam este, de departe, cel mai cunoscut nume din domeniu cu care a colaborat până acum. Cu timpul, conturile din bancă ale lui Theo Rose s-au rotunjit simțitor, în special datorită faptului că foarte mulți oameni cu putere financiară au ajuns să o placă atât de tare încât nu mai fac nicio petrecere fără prezența ei.

Conform cancan.ro, Theo Rose percepe, pentru evenimentele la care participă, sume ce ajung la ordinul miilor de euro. Astfel, în doar câteva luni, artista a adunat o mică avere.

Cât costă un concert de 45 de minute cu Theo Rose

De asemenea, pentru o reprezentație de 45 de minute, cântăreața de muzică de petrecere solicită nu mai puțin de 4.000 de euro. Binențeles, pretențiile financiare cresc proporțional cu durata spectacolului pe care se obligă prin contract să-l facă.

Pentru două concerte a câte 45 de minute, Theo Rose percepe 5.000 de euro, în timp persoanele care vor reprize nelimitate din partea ei trebuie să scoată din buzunare nu mai puțin de 6.000 de euro.

Ce pretenții mai are Theo Rose

Show-ul este, în toate situațiile, garantat de Theo Rose. Trebuie menționat faptul că, în Capitală, artista și echipa sa nu solicită cazare. Însă, organizatorul trebuie să rezerve o masă special pentru ea, colegii de trupă, manager și ceilalți oameni din staff. Informațiile au fost confirmate de Cătălin Rotaru, impresarul artistei.

“Când am cântat manele, a fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine. Prima dată am cântat o manea cu Jean de la Craiova, apoi cu Florin Salam, Bogdan de la Ploiești, cu care m-au și cuplat, și cu Jador. Pe mine nu mă deranjează să cânt manele. Știu că m-a judecat multă lume. Dar s-au mai schimbat gusturile noii generații acum”, a declarat Theo Rose.

Urmăriți Impact.ro și pe