Adevăratul motiv pentru care Theo Rose nu a mai apărut în platoul Vorbește lumea. O colegă a dezvăluit tot: ”Sărăcuța de ea”

Stan Filon 05.07.2021, 13:59
Adevăratul motiv pentru care Theo Rose nu a mai apărut în platoul Vorbește lumea. O colegă a dezvăluit tot: ”Sărăcuța de ea”

Theo Rose și-a speriat fanii, după ce nu a mai fost văzută în weekend la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Îndrăgita interpretă s-a alăturat echipei de la Pro TV recent și s-a declarat foarte bucuroasă de noul proiect la care lucrează. În weekend însă, Theo Rose nu a apărut la TV, iar motivul a fost dezvăluit de colegii săi de emisiune.

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Theo Rose nu a mai apărut în platoul Vorbește lumea

Theo Rose este una dintre noile voci din muzica autohtonă. O recomandă vocea și talentul ei, dar fanii s-au îndrăgostit de ea și mai mult în timpul emisiunii ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D. Ei bine, acum a decis că are nevoie să revină în televiziune, așa că a acceptat imediat propunerea de a se alătura echipei ”Vorbește lumea”.

”Am fost foarte veselă. Voiam de mult ceva în televiziune. Aveam nevoie de un proiect curat. Să fiu eu așa cum sunt, să am părere. Mi-am dorit să pot să dezvolt subiecte. S-a făcut o gașcă mișto, caterincă așa și mă simt bine în context. Nu e atât de greu pe cât pare, deoarece gașca e alcătuită de așa manieră să ne simțim bine și liberi. Nu am simțit că m-a suprasolicitat emisiunea. Nu mă duc să mă plâng. E momentul să profit de această ocazie”, a declarat Theo Rose pentru Fanatik.

Adevaratul motiv pentru care Theo Rose nu a mai aparut in platoul Vorbeste lumea
Adevaratul motiv pentru care Theo Rose nu a mai aparut in platoul Vorbeste lumea

Viviana Sposub a spus de ce a lipsit Theo Rose

Theo Rose s-a alăturat echipei Vorbește lumea după ce Lora a renunțat la rolul său din emisiune. Aceasta a venit alături de Cove, dar și de Sore, Viviana Sposub, Veveriță și Coțofană, însă în weekend Theo Rose nu a fost de găsit la celebra emisiune. Colegii săi au anunțat că aceasta lipsește ”motivat”, deoarece nu s-a simțit bine deloc și a trebuit să decidă să rămână acasă, chiar dacă i-a fost greu să stea departe de platoul emisiunii.

”Viviana Sposub: Sărăcuța, e bolnavă…

Cove: Îi transmitem multă sănătate și o așteptăm să se întoarcă în sânul echipei! (…) Din păcate Theo nu este astăzi în emisiune, nu se simte bine”, au spus cei doi.

Câți bani face Theo Rose

Popularitatea în plină creștere îi aduce din ce în ce mai mulți bani cântăreței. Pe lângă faptul că merge la nunți și petreceri, vedeta are milioane și milioane de vizualizări pe YouTube, fapt ce se traduce în venituri mari. În plus de asta, face bani și pe rețelele de socializare.

Despre asta a vorbit chiar Theo Rose, care nu s-a sfiit în trecut să recunoască ce prețuri percepe pentru a face reclamă pe rețelele de socializare.

”În cadrul unui interviu în care a trebuit să răspundă unor provocări, solista a fost întrebată câți bani ia pentru o postare pe Instagram, unde este urmărită de peste 600.000 de persoane. „Pe feed costă 950 de euro. Eu aș fi pus 1.000 direct, ce o mai dau cotită. InstaStory, o serie de patru instastories cu swipe-up și cu tag la client, 500 de euro. Un video pe feed este 1.200. O grămadă de bani”, a recunoscut Theo.

Urmăriți Impact.ro și pe