O nouă tragedie, a murit la 19 ani! Doliu în fotbalul românesc, care a fost cauza decesului

Stan Filon 22.08.2023, 13:44
O nouă tragedie, a murit la 19 ani! Doliu în fotbalul românesc, care a fost cauza decesului

Un fotbalist în vârstă de doar 19 ani se numără printre victimele unui accident rutier șocant, petrecut pe o stradă din Ploiești. Un autoturism în care se aflau trei tineri a intrat violent într-un stâlp de iluminat, iar apoi iadul s-a dezlănțuit.

Doliu în fotbalul românesc

Tragedie de proporții pe 22 august în Ploiești, acolo unde doi tineri și-au pierdut viața în circumstanțe greu de imaginat. Printre cei decedați se numără și Darius Sârbu, fotbalist în vârstă de 19 ani legitimat la ACS Petrosport.

Mașina în care se aflau cei trei tineri, doi de 18 ani și fotbalistul de 19 ani, era condusă de unul dintre băieții în vârstă de 18 ani. Încă nu se știe din ce motiv, șoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a acroșat puternic un stâlp de iluminat public.

Doliu in fotbalul romanesc
Doliu in fotbalul romanesc

Doi tineri de 18 și 19 ani au ars de vii în urma unui accident rutier

Imediat după impact, un incendiu a izbucnit în interiorul autoturismului, iar doi dintre tineri au ars pur și simplu de vii. Au scăpat în urma impactului, dar nu au mai putut face nimic în lupta cu flăcările. Cel de-al treilea ocupant al mașinii a reușit să iasă din mașina în flăcări, ajutat se pare de un trecător. Victima este internată acum la spital cu răni grave.

”Echipajele medicale au constatat decesul conducătorului auto în vârstă de 18 ani și a unui pasager în vârstă de 19 ani. Al treilea pasager, tot cu vârsta de 18 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a fost anunțul celor de la IJP Prahova.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...