O nouă surpriză de la WhatsApp. Ce funcție va fi introdusă

Badea Violeta 18.04.2023, 18:00
O nouă surpriză de la WhatsApp. Ce funcție va fi introdusă

Veste bună pentru toți utilizatorii WhatsApp. Reprezentanții aplicației de mesagerie fac eforturi uriașe pentru a-și menține clienții existenți și pentru a atrage alții noi, dovadă în acest sens stau și noile funcții pe care aceștia le introduc. Acum, serviciul de comunicare pregătește o schimbare care-i va bucura nespus pe mulți dintre fanii celebrei aplicații. Iată ce surpriză îi așteaptă pe aceștia!

Noua funcție de pe WhatsApp pe care o așteptau toți utilizatorii

WhatsApp este, fără dar și poate, una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie din lume. De-a lungul timpului, cei care au creat-o au îmbunătățit-o cu diverse funcții, care mai de care mai inteligente, cu scopul de a le face viața mai ușoară utilizatorilor.

Acum, o nouă surpriză îi așteaptă pe fanii WhatsApp. Reprezentanții companiei au făcut deja anunțul. Potrivit acestora, în curând, utilizatorii vor putea adăuga descrieri personalizate GIF-urilor, înlocuind astfel marcajele deja existente.

Pentru început însă, de această funcție se vor putea bucura doar o parte dintre ei, urmând ca mai apoi, opțiunea să fie extinsă și pentru ceilalți utilizatori ai aplicației de mesagerie.

Conform creatorilor WhatsApp, popularul serviciu de mesagerie, care este deținut de Meta, a lansat o versiune beta a actualizării prin intermediul programului Google Play Beta.

Unii testeri beta care au instalat actualizarea pot deja să adauge descrieri la imaginile, videoclipurile, GIF-urile și documentele transmise. Cu toate acestea, se pare că au fost raportate probleme legate de vizualizarea actualizărilor de stare și de descărcarea videoclipurilor. Se așteaptă, însă, ca WhatsApp să rezolve aceste probleme cu următoarea actualizare.

Citește și Schimbarea majoră la care Whatsapp lucrează în secret. Avertizare pentru românii care au acest tip de telefon!

Whatsapp se schimbă complet dacă ai acest tip de telefon
Functie noua WhatsApp 

WhatsApp a lansat și trei noi funcții de securitate

De curând, WhatsApp a lansat și trei noi funcții de securitate pentru platforma sa de mesagerie. Aceste caracteristici includ Coduri de securitate automate, Verificarea dispozitivului și Protecția contului.

Compania a declarat că aceste caracteristici vor oferi utilizatorilor un nivel suplimentar de protecție pentru a asigura securitatea conturilor lor WhatsApp. Funcțiile Account Protect și Automatic Security Codes sunt concepute pentru a spori securitatea generală a conturilor WhatsApp.

În plus, funcția de verificare a dispozitivelor funcționează la nivelul dispozitivului pentru a proteja conturile utilizatorilor împotriva unor potențiale breșe de securitate.

Prin introducerea acestor noi funcții de securitate, WhatsApp urmărește să își consolideze infrastructura de securitate și să ofere utilizatorilor protecţie.

Citește și Metoda dubioasă care a revenit pe WhatsApp. Atenție mare, cum să te ferești de înșelătorie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...