O nouă producție românească debutează la Antena 1. Cine sunt actorii principali

O nouă producție românească debutează la Antena 1. Cine sunt actorii principali

Antena 1 a început filmările pentru o nouă producţie. Iată cine sunt cei mai importanţi oameni din show! Surpriză mare.

“Adela”, cel mai așteptat serial marca Antena 1

Antena 1 a început filmările pentru un nou serial produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production. “Adela” îi va avea ca protagonişti pe Alecsandru Dunaev, Oana Moşneagu și Mara Oprea! Filmul este o adaptare după serialul turcesc “This Is My Life” (O hayat Benim).

Povestea sună cam așa. Două surori, Adela și Andreea, care au crescut de mici împreună și au împărțit totul, află că una dintre ele este fata unui om foarte bogat. Mama celor două tinere, o femeie vicleană și rea, o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților, pentru a se da drept Adela, adevărata moștenitoare.

Ambițioasa Andreea se mută, așadar, din mahala în vila luxoasă de la Snagov. Conacul este proprietatea faimosului Paul Andronic. Andreea este capabilă de orice, doar să-și păstreze poziția socială proaspăt dobândită. O nouă producție românească debutează la Antena 1. Cine sunt actorii principali

O nouă producție românească debutează la Antena 1. Cine sunt actorii principali

„Sunt foarte bucuroasă să o interpretez pe Andreea, unul dintre protagoniştii celui mai nou proiect al doamnei Ruxandra Ion la Antena 1. Andreea este un personaj destul de jucăuş. Cu o inteligenţă nativă, pe care o foloseşte pentru a-şi atinge scopurile, mai bune sau mai rele, rămâne să descoperim împreună. Îmi place foarte mult personajul meu pentru că îmi lasă loc de joc şi joacă. E o provocare pentru mine în acelaşi timp şi pot spune că am avut marele noroc să particip la casting înainte de instaurarea stării de urgenţă. Bucuria revenirii pe platourile de filmare a fost cu atât mai mare. Sunt recunoscătoare că am alături de mine nişte actori extraordinari, de la care am foarte mult de învăţat şi o echipă foarte dinamică şi foarte deschisă!”, a declarat Oana Moşneagu despre rolul său în Adela.

Cine este Mara Oprea, protagonista serialului

Actrița Mara Oprea îşi face debutul în televiziune, odată cu interpretarea personajului “Adela”, o fată simplă, blândă și harnică, o tânără care-și doreşte să devină jurnalist.

O nouă producție românească debutează la Antena 1. Cine sunt actorii principali

O nouă producție românească debutează la Antena 1. Cine sunt actorii principali

 

„Adela, personajul căruia îi dau viaţă şi totodată unul dintre personajele principale ale poveştii este o fată ingenuă şi muncitoare, de la ţară, care îşi doreşte să devină jurnalist. O fată foarte drăguţă şi simpatică, bună cu toată lumea, chiar dacă nu i se întorc aceste lucruri. Adela e genul de om care nu gândeşte rău despre nimeni şi nimic. Cre înveseleşte spiritele tuturor prin energia ei şi prin simţul umorului, iar asta nu le cade bine tuturor. Am avut foarte mari emoţii când am aflat că voi fi protagonista acestui serial, însă faptul că am lângă mine întreaga echipă mă ajută foarte mult!”, a declarat Mara Oprea despre rolul ei în Adela.

Alecsandru Dunaev este foarte încântat și entuziasmat de a-l intepreta pe Mihai, tânărul prins la mijlocul rivalității celor două surori: ambițioasa Andreea și ingenua Adela.

“Am fost foarte bucuros la aflarea veştii că eu am fost cel selectat pentru rolul lui Mihai. Ce pot să vă spun acum despre personajul meu este faptul că este unul foarte complex, de fapt întreaga poveste este una foarte complexă şi foarte complicată. Mihai este un tip foarte determinat, care ştie foarte bine gustul succesului şi care e dispus să facă aproape orice pentru a-şi duce planul lui la bun sfârşit. Promit că întreaga poveste o să vă ţină cu sufletul la gură!” , a spus Alecsandru Dunaev despre rolul său din Adela.

Fanii Antenei 1 vor sta cu sufletul la gură până când serialul va rula pe micile ecrane. Ruxandra Ion a mai produs alte două seriale pentru Antena 1: Fructul Oprit și Sacrificiul, cel din urmă face parte din grila actuală de toamnă și poate fi urmărit în fiecare miercuri, după Chefi la cuțite, la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI