X Factor, LIVE, vineri, 11 septembrie 2020. Surpriză de proporții pe scena emisiunii de la Antena 1

Stan Filon 11.09.2020, 14:00
X Factor, LIVE, vineri, 11 septembrie 2020. Surpriză de proporții pe scena emisiunii de la Antena 1

Emisiunea de talente X Factor revine în forță la Antena 1, cu al nouălea sezon! Fanii emisiunii au ce vedea, deoarece scena se va umple de talent, iar jurații vor avea de unde alege. În plus, emisiunea de vineri seară va înregistra și un moment foarte emoționant.

X Factor revine cu sezonul 9, vineri seara, de la ora 20:45, la Antena 1

Sezonul 9 al X Factor are startul în această seară, de la ora 20:30, iar Antena 1 anunță momente care mai de care. Se va râde, dartrebuie să vă avertizăm că se va și plânge, mai ales după ce telespectatorii vor afla povestea de viață a unei tinere fără auz, care va urca pe scena X Factor.

De la admirație, la dezaprobare și de la dans până la lacrimi, cei patru jurați vor trece prin toate stările, pentru ca apogeul să fie atins când pe scena X Factor va urca și va cânta o tânără care și-a pierdut auzul încă din primul an de viață, din cauza unei erori medicale. ”Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”, le-a explicat tânăra celor patru jurați.

X Factor revine cu sezonul 9, vineri seara, la Antena 1
X Factor revine cu sezonul 9, vineri seara, la Antena 1

Pe scena X Factor va urca o cântăreață fără auz

”Ne-a reamintit cât de important este să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, pentru că orice zi pe care o avem pe pământ e o zi frumoasă!”, va mărturisi printre lacrimi Loredana Groza.

Vedeta este plină de emoție, la începutul emisiunii. „Am stat departe de public, de aplauze, de interacțiunea cu alți artiși și sunt extrem de încântată și nerăbdătoare să intru în universul X Factor. Va fi cu adevărat un nou început pentru că totul se schimbă, de la platoul în care se filmează, juriul are o componență nouă, totul este proaspăt! Eu vin după o experiență de atâția ani, de la un alt show de talente și cumva perspectiva acestui concurs este foarte diferită, iar asta mă încântă pentru că, după ce faci șapte ani la rând un show care are un format aparte și intri într-o anumită rutină, această provocare este binevenită”, spunea Loredana Groza.

Reguli noi la X Factor

Anul acesta, juriul X Factor va fi format din celebrii Delia, Loredana Groza, Ștefan Bănică și Florin Ristei, care se vor bate pentru ca elevii lor să câștige marele premiu.

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea marea premieră în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Fanii emisiunii vor avea acces în culisele X factor, cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv pe canalul oficial de Youtube al emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...