O nouă lovitură pentru Simona Halep. Ce au decis organizatorii de la Wimbledon

Badea Violeta 25.05.2023, 09:03

Simona Halep traversează una dintre cele mai negre perioade din viața sa. Jucătoarea de tenis din Constanța este devastată, după ce a primit vestea că audierea ei, programată inițial pe data de 28 mai, a fost amânată pentru a treia oară. Însă, asta nu este singura problemă cu care se confruntă sportiva. Iată ce au decis organizatorii de la Wimbledon!

Simona Halep primește lovitură după lovitură

Simonei Halep se află la capătul răbdării. Jucătoarea de tenis este extrem de dezamăgită de ITIA, după ce audierea ei, programată pe 28 mai, a fost amânată pentru a treia oară.

Sportiva spera că va avea cât mai repede ocazia să își dovedească nevinovăția și să revină pe teren, însă planurile i-au fost date peste cap. Recent, Simona Halep a publicat pe rețelele sociale și un comunicat în care își strigă nemulțumirea.

„Încă o dată, în seara asta sunt devastată. ITF (ITIA) încă o dată mi-a amânat pentru a treia oară audierea peste o lună!

Aștept să fiu judecată încă din octombrie. În decembrie, am reușit în cele din urmă mulțumită experților să arăt că lotul de suplimente pe care îl foloseam a fost contaminat, ceea ce a dus la rezultatul pozitiv la control

„Am cerut, așa cum specifică legile anti-doping, o audiere rapidă: e dreptul meu, e scris în regulament!”, a transmis fostul lider monndial.

Citește și Cine este femeia acuzată că o „hărțuiește” pe Simona Halep. Numele ei este implicat într-un scandal de corupție!

Cine este femeia acuzata ca o hartuieste pe Simona Halep
Simona Halep

Ce au hotărât organizatorii de la Wimbledon

Și, ca și când asta nu ar fi fost de ajuns, Simona Halep a mai primit o lovitură, de data aceasta din partea organizatorilor de la Wimbledon. Aceștia au interzis-o pe sportiva din Constanța la turneul de anul acesta. El este programat să aibă loc în perioada 3 – 16 iulie.

De curând, organizatorii au anunțat lista jucătoarelor care vor participa la Wimbledon 2023, iar românca nu figurează pe tabloul principal, fiind suspendată provizoriu pentru dopaj. Amintim că Simona Halep este acuzată atât de dopaj cu Roxadustat, cât și de nereguli în pașaportul biologic.

Citește și Lovitură colosală pentru Simona Halep. Anunțul de care se temea toată România: „Sunt extrem de șocată”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...