O nouă lovitură pentru Gabriel Cotabiță. A ajuns din nou la spital, după ce fusese la un pas de moarte

Iancu Andreea 05.01.2021, 19:17
O nouă lovitură pentru Gabriel Cotabiță. A ajuns din nou la spital, după ce fusese la un pas de moarte

Celebrul artist Gabriel Cotabiță este nevoit să treacă printr-un nou hop privind starea sa de sănătate. Cântărețul a ajuns din nou la spital, în urma unui diagnostic îngrijorător. Cotabiță se confrunta oricum cu probleme de sănătate după ce în urmă cu câțiva ani a suferit un atac cerebral care i-a pus probleme de recuperare. Află care este starea artistului și cu ce boală se confruntă.

Gabriel Cotabiță, din nou la spital, confirmat pozitiv cu Covid

Viața lui Gabriel Cotabiță a fost pusă în pericol în repetate rânduri de-a lungul timpului, iar acum vedeta trece din nou prin clipe îngrijorătoare. Familia artistului se roagă ca acesta să își revină și să treacă cu bine peste cel mai recent diagnostic. Artistul Gabriel Cotabiță a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Cântărețul se află internat în spital, conform spynews.ro.

Anunțul a fost făcut chiar de către soția vedetei, Alina Cotabiță, însă una dintre fiicele artistului, Aela, a făcut prima declarație privind starea de sănătate a tatălui său. Aceasta își dorește ca Gabi Cotabiță să revină acasă. Se pare că acesta așteaptă testul negativ, care conform protocolului va însemna depășirea bolii.

Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte, a declarat tânăra, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Gabriel Cotabiță și soția sa, Alina
Gabriel Cotabiță și soția sa, Alina

Artistul s-a confruntat în trecut cu un atac cerebral care i-a lăsat sechele

Gabi Cotabiță i-a îngrijorat pe toți cei apropiați după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19. Iar acest lucru se datorează faptului că acesta se află în grupa de risc pentru infecția cu Sars-CoV 2 din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în trecut. În urmă cu doar cinci ani, cântărețul a ajuns în comă profundă, cu șanse minime de supraviețuire. Anul 2015 avea să fie unul extrem de dificil pentru Cotabiță, care a suferit un atac cerebral și a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

După trei săptămâni petrecute în comă, cu medici care îi dădeau 1% șanse de supraviețuire, Gabriel Cotabiță a demonstrat că speranța chiar moare ultima. Artistul a reușit să își revină și chiar să urce din nou pe scenă, în ciuda sechelelor care l-au afectat o perioadă. Cântărețul a fost nevoit să apeleze la ajutorul unui prompter în timpul concertelor pentru că suferea de pierderi de memorie.

Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi, declara Gabriel Cotabiţă în urmă cu mai mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...