Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Gabriel Cotabiță. Este mai tânără cu 27 de ani decât el. Foto

Diana Dumitrache 28.07.2020, 11:14

Că iubirea nu cunoaşte vârste nu mai este de mult timp un secret. Printre vedetele autohtone care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste se numără şi Gabriel Cotabiță. Iată cine este şi cu ce se ocupă soţia cu 27 de ani mai tânără a cântăreţului!

Gabriel Cotabiță şi-a găsit iubirea când nici nu mai spera. Cu ce se ocupă şi cum arată soţia celebrului artist

Deşi nimeni nu se aştepta, Gabriel Cotabiță a fost, din nou, mire. Se întâmpla în 2016, atunci când i-a jurat Alinei Munteanu iubire pentru totdeauna. Deşi între cei doi este o diferenţă de 27 de ani, dragostea a fost mai puternică decât orice. Aceştia trăiesc o frumoasă poveste de mai bine de 10 ani de zile.

Dacă el face parte din lumea artistică, ea nu are nicio legătură cu această viaţă. Soţia solistului lucrează în domeniul IT-ului. Gabriel şi Alina au povestit cum s-au întâlnit.

Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Gabriel Cotabiță. Este mai tânără cu 27 de ani decât el. Foto
Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Gabriel Cotabiță. Este mai tânără cu 27 de ani decât el. Foto

„Ne-am cunoscut în 2010. După un spectacol la care am fost şi care mi-a plăcut mult. După concert, i-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obişnuit. Dar nu înrăit…Am rămas surprinsă că mi-a răspuns el, şi nu PR-ul, şi chiar repede, la vreo două ore după concert. Apoi, de Sfântul Mihail şi Gavril, i-am urât „La mulţi ani!“. Mi-a urât şi el mie, dar mi-a scris şi ceva de genul „Să-ţi păstrezi zâmbetul fermecător“. Am mai vorbit de câteva ori pe chat privat. Până la urmă, m-a invitat la o cafea, iar eu am acceptat. Şi uite aşa, de la o cafea şi-un film şi altă cafea, şi alt film… au trecut ani de zile.”, a declarat Alina Munteanu pentru OK! Magazine.

După ce a ieşit din comă, şi-a dat seama că ea este femeia alături de care vrea să rămână pentru totdeauna

În 2015, Gabriel Cotabiţă a trecut printr-un moment de mare cumpănă. A fost în comă după ce a suferit un stop cardiorespirator cu semne de infarct, iar Alina a stat zile în şir în spital fiindu-i mereu alături. Atunci a decis că trebuie să o convingă să se căsătorească cu el.

„Ne-am mutat împreună numai după ce m-am întors eu din… întâmplările mele. Dar aveam intenţii serioase şi înainte, doar îi spusesem să nu mă părăsească. Am întrebat-o, într-o seară, dacă nu vrea să ne căsătorim, iar ea a zis: „Tu ţi-ai revenit suficient încât să ştii ce spui?“ Şi m-am bucurat că a zis „Da!“. Contează felul în care s-a comportat ea după comă. A fost o dovadă de dragoste total dezinteresată”, a spus Gabriel Cotabiţă.

Gabriel Cotabiţă a mai fost însurat cu Ioana, au avut un mariaj de 19 ani, ea fiind cea care i-a dăruit trei fiice artistului, pe Eliza, Aela şi Milena.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...