Gabriel Cotabiță, în doliu! Anunțul devastator, făcut de artist: “Îmi va fi foarte greu să îmi revin”

Diana Radu 29.04.2020, 12:08
Gabriel Cotabiță, în doliu! Anunțul devastator, făcut de artist: “Îmi va fi foarte greu să îmi revin”

Gabriel Cotabiță, trece printr-o suferință enormă, mama lui s-a stins din viață. Anunțul a făcut de către artist în această dimineață pe pagina sa de Facebook. Ce spune Gabriel Cotabiță despre ființa care i-a dat viață?

Gabriel Cotabiță, în doliu: „Îmi va fi foarte greu să îmi revin”

Artistul Gabriel Cotabiță este sfâșiat de durere după ce cea mai importantă femeie din viața lui, mama sa, a urcat la ceruri. Acesta a postat un mesaj emoționat pe pagina sa de Facebook în care le-a explicat fanilor ce a însemnat mama sa pentru el.

„Va fi foarte greu să îmi revin deși stiu că trebuie. Va fi foarte greu să nu mai aștept telefonul de la ora 18 din fiecare zi. Mama mi-a fost tot timpul aproape, uneori pisăloagă, dar de fiecare dată bine intenționată. Și și-a ținut promisiunea, nu a plecat până nu m-a văzut aranjat cu toate. Știu că era mândră de mine și m-a tinut de mână în momentele mele grele”, a scris artistul pe Facebook.

gabriel cotabita, doliu, artist
Gabriel Cotabiță, în doliu: „Îmi va fi foarte greu să îmi revin”

Gabriel Cotabiță spune că îi va fi dor să vorbească și să se sfătuiască cu mama sa care i-a fost alături, mai ales în momentele grele. Însă, aceasta este mulțumit că a făcut-o să fie mândră de el și de cariera lui. De asemenea, artistul le-a dorit tuturor să aibă parte de o asemenea iubire, pe care el a primit-o de la femeia care i-a dat viață. În încheierea mesajului, Cotabiță i-a urat drum lin mamei sale și i-a promis că nu o va uita niciodată.

„ Doresc tuturor să aibă parte de asemenea iubire. Drum lin! Știu că te așteaptă toți ai tăi și vei fi bine primită! Eu nu te voi uita niciodată! Odihnă usoară!”, a mai notat devastat Cotabițăpe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe