O nouă explozie într-un restaurant din România. Două butelii GPL erau în locație

Stan Filon 28.08.2023, 12:32
O nouă explozie într-un restaurant din România. Două butelii GPL erau în locație

S-a dat alarma luni dimineața în Pașcani, acolo unde o pizzerie a sărit pur și simplu în aer! Salvatorii sosiți la fața locului au descoperit o victimă.

O nouă explozie într-un restaurant din România

Așadar, a fost explozie în Pașcani, luni dimineața, la o pizzerie din oraș. În interiorul restaurantului se aflau și două butelii cu GPL cu capacitate de 60-70 de litri. Salvatorii sosiți la fața locului au găsit în interiorul pizzeriei o victimă aflată în stare de inconștiență.

S-a dovedit a fi chiar patronul restaurantului, care a fost surprins de suflul exploziei. Bărbatul s-a ales cu arsuri la o mână și la nivelul feței.

O noua explozie intr-un restaurant din Romania
O noua explozie intr-un restaurant din Romania

Incendiul a făcut o victimă

La fața locului au intervenit patru autospeciale de stingere, o autospecială transport victime multiple, două echipaje de prim ajutor calificat, două ambulante de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași. Incendiul a fost lichidat, iar pompierii au recurs la răcirea celor două butelii cu GPL.

Pericolul a fst unul foarte ridicat, mai ales că în apropierea stabilimentului se află și un bloc de locuințe, chiar la aproximativ 6-7 metri distanță. Locuitorii au fost evacuați pentru evitarea unei catastrofe.

Din primele informații, se pare că cuptorul unde se cocea pâine a explodat. Un bărbat, de naționalitate turcă, a suferit arsuri, fiind transportat la Spitalul Municipal Pașcani.

Buteliile cu GPL nu au explodat

”Explozie urmată de incendiu la brutaria/pizzeria Karin din mun. Iasi. În interior se află două butelii de GPL, cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare. Echipajele au ajuns la locul interventiei, in interior se afla doar proprietarul care este constient, cu arsuri la o mana si la nivelul feței. Au intervenit 4 autospeciale de interventie si stingere, 1 autospeciala transport victime multiple, 2 echipaje de prim ajutor calificat, 2 ambulante de la Serviciul de Ambulanta Judetean Iași.

Incendiul a fost lichidat. Se acționează pentru răcirea buteliilor. În apropiere se află un bloc de locuințe (6-7 m distanță), s-a acționat pentru evacuarea locatarilor din bloc”, precizează un comunicat ISU Iași.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...