O nouă dezamăgire pentru Dan Negru. Şi-a spus oful pe internet: „Războiul e noua vedetă a fricii”

Stan Filon 04.02.2022, 09:44
O nouă dezamăgire pentru Dan Negru. Şi-a spus oful pe internet: „Războiul e noua vedetă a fricii”

Dan Negru și-a spus din nou oful pe Internet. Celebrul prezentator de televiziune este foarte nemulțumit de faptul că toată lumea este speriată de un război care nu va veni, iar temerile sunt alimentate de toate televiziunile de știri, care prezintă numai scenarii alarmiste, menite să sperie poporul. Vedeta spune că toată lumea a uitat însă de sacrificiul făcut de înaintașii noștri, despre care nu mai vorbește nimeni.

Dan Negru și-a vărsat din nou oful pe o rețea de socializare. Ce l-a deranjat

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a vorbit în ultima sa postare făcută pe o rețea socială despre frică și război. Prezentatorul de televiziune spune că războiul este noua vedetă a fricii și acuză televiziunile din România care prezintă numai scenarii alarmiste, menite să bage frica în populație, în timp ce realizatorul de televiziune spune că situația nu este la fel de gravă precum este prezentată. Chiar spune că nu va fi niciun război.

Între timp, Dan negru remarcă faptul că românii au uitat de sacrificiile făcute de români, în urmă cu mulți ani, pentru ca acum să ne fie nouă bine. Vorbește despre faptul că nimeni nu și-a mai amintit de bătălia de la Stalingrad, unde România a înregistrat o pierdere dezastruoasă, alături de armata germană. Au murit atunci peste 150 de mii de români. Printre cei aflați pe front a fost și bunicul lui Dan Negru, care a reușit să se întoarcă viu de pe front, doar pentru a fi deportat de autoritățile din România, drept „mulțumire”.

Dan Negru si-a varsat din nou oful pe o retea de socializare. Ce l-a deranjat
Dan Negru si-a varsat din nou oful pe o retea de socializare. Ce l-a deranjat

„Cel mai mare dezastru din istoria Armatei Române”

„Frica fură mințile cel mai bine. Războiul e noua vedetă a fricii. Pe toate ecranele apar hărți, analiști, tancuri și strategi ai războiului. Aceiași care ieri se pricepeau la viruși azi se pricep la tancuri. Pe 2 februarie s-a terminat cea mai mare frică românească a războiului: bătălia de la Stalingrad. Moș Pali, bunicul meu, a fost acolo. A scăpat. Întors in țară, patria l-a deportat in Bărăgan drept mulțumire. Bătălia de la Stalingrad a fost cel mai mare dezastru din istoria Armatei Române! 250 mii de soldați români au luptat acolo. 150 mii au murit ! Să-i amintim! N-o mai face nimeni in februarie!”.

Bătălia de la Stalingrad este considerată, mai ales de ruși, ca fiind cea mai importantă bătălie din cel de-Al Doilea Război Mondial. Aceasta a început în luna iulie și s-a terminat în februarie 1943. Armatele Germaniei și a României au încercat să cucerească orașul Stalingrad, un important centru tehnologic, unde se fabrica muniție și tancuri. Armata rusă a reușit să încercuiască armata germană, care s-a predat într-un final, încălcând ordinele lui Adolf Hitler. Din cei 250 de mii de soldați români care au participat la atac s-au mai întors acasă doar 100.000, fiind una dintre cele mai dezastruoase momente pentru armata română din istorie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...