O nouă despărțire în showbiz-ul din România. Cântăreața celebră care i-a spus adio iubitului. „Nu mai există acum” (Exclusiv)

Andra Daoud 07.09.2022, 08:07
O nouă despărțire în showbiz-ul din România. Cântăreața celebră care i-a spus adio iubitului. „Nu mai există acum” (Exclusiv)

O cântăreață celebră de la noi, care părea că își găsise fericirea după divorț, i-a spus adio iubitului. Chiar dacă este singură din nou, aceasta nu renunță la ideea de familie, cu atât mai mult cu cât are un fiu. Ea a dezvăluit că își mai dorește o fetiță și că și fiul ei vrea să aibă un partener de joacă, așa că nu exclude ideea de a deveni mamă din nou.

O artistă celebră s-a despărțit de iubit

Relația dintre Amna și iubitul ei s-a încheiat, însă vedeta nu renunță la ideea de familie. Artista avea o relație cu un alt bărbat, după ce a divorțat de tatăl fiului ei, și chiar se gândea să își mărească familia. Cântăreața este pregătită chiar să devină mamă din nou și își dorește încă un copil, atunci când va întâlni persoana potrivită.

Cu toate că a trecut printr-un divorț și o despărțire în ultimii ani, Amna nu își pierde speranța că va găsi într-o zi sufletul-pereche. Într-un interviu pentru Playtech.ro, Amna a declarat că în prezent se împarte între cariera muzicală și fiul ei, care este elev în clasa a doua.

„Merg cu David la școală, e mândru cu mine că mă cunoaște lumea și îl scot din niște situații. Îi place! Suntem o echipă foarte mișto, acum lăsând gluma la o parte. Importantă este relația pe care o am cu David.

Este o relație de prietenie și mi-am dorit foarte mult să am asta cu băiețelul meu. Nu știu, să putem să ne alergăm prin casă. Să ne ciupim, să trec pe lângă el în timp ce desenează și să-i fac o fentă. Am visat lucrurile astea și se întâmplă. Îmi place că el a crescut cu glume, el e foarte degajat”, a povestit cântăreața.

Își dorește o fetiță

Chiar dacă este singură în prezent, Amna nu exclude ideea de a deveni mamă din nou, cu atât mai mult cu cât fiul ei îi cere o parteneră de joacă.

„Da, și eu și David ne dorim (n.r. încă un copil). Mai lipsește persoana, în rest noi ne-am făcut planul: vrem o fetiță! E foarte amuzant cum stăm noi seara și zice el: ‘Măi, mama, dar trebuie să vină fetița!’

‘Da, sigur, barza să o aducă fâl, fâl, să o lase pe coșul casei!’. David își dorește foarte mult o fetiță și eu îmi doresc foarte mult o fetiță. Nu am crezut că o să spun asta, mai ales în situația în care nu există un partener de viață în momentul acesta pentru mine.”, a mai declarat, pentru Playtech.ro Amna.

Cum trebuie să fie bărbatul ideal

Amna a mai dezvăluit că nu are o listă de criterii după care își alege partenerul, dar când va apărea în viața ei omul potrivit, va ști pur și simplu. Artista se bazează pe intuiție atunci când vine vorba despre dragoste și nu dă niciodată greș.

„Sunt atât de simple lucrurile pe care ni le dorim și totuși atât de complicate și de rar de întâlnit, încât cred că de asta sunt foarte mulți oameni singuri, pentru că și bărbați sunt mulți singuri și femei sunt foarte multe singure. Normalitatea cred că e foarte rară în ziua de azi.

Nu am făcut o listă cu calități. Sunt sigură că atunci când o să-l văd și o să fie acel om, o să știu! E un clip pe Tiktok: fetelor, nu lăsați gardul până la gleznă, că-l sare toată lumea, intră, strică iarba și ies.

Puneți-l pe acela de doi metri jumate, cine vrea, se cațără și după ce se chinuie să ajungă, o să și rămână. Așa e și cu bărbatul care te vrea, știe el ce trebuie să facă”, a adăugat cântăreața.

 

Urmăriți Impact.ro și pe