Primele imagini cu Amna și bărbatul cu care se consolează după divorț. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi. FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea, Radu Oprișan 25.03.2021, 12:58

Amna a fost surprinsă recent de către reporterii impact.ro în compania unui bărbat, fiind prima apariție de acest gen a artistei după divorț. Cântăreața obișnuia să se concentreze pe carieră și pe creșterea micuțului său pentru a-și lua gândul de la despărțirea de fostul soț, însă pare să fi trecut deja peste această perioadă nefericită din viața sa.

Amna, surprinsă în compania unui bărbat, după divorț

Cristina Andreea Mușat, cunoscută sub numele de scenă Amna, este o cântăreață în vârstă de 37 de ani, care a reușit să se facă remarcată datorită pieselor de succes lansate de-a lungul timpului. Celebritatea sa nu a reușit însă să țină sudată și familia pe care o formase alături de fostul său soț. După o relație de 12 ani și o perioadă de nouă ani de căsnicie, Amna anunța în urmă cu doi ani că divorțează. Vestea a fost una neașteptată, mai cu seamă că cei doi erau și părinții unui băiețel. Între carieră și familie, Amna avea de înfruntat o etapă dificilă, divorțul.

Puternică din fire, artista pare să fi reușit să depășească momentele dureroase și să se concentreze pe viitorul său. În ceea ce privește viața sa amoroasă, cântăreața nu a dat niciodată de înțeles că ar fi în căutarea unei relații, însă recent, reporterii impact.ro au surprins-o pe Amna în compania unui bărbat, după ce norii negrii cauzați de divorț au trecut. Artista pare să fi trecut peste despărțirea de fostul soț și a decis să servească un prânz într-un local libanez din Capitală alături de un bărbat misterios. După cele două ore petrecute împreună, cei doi au plecat separat, îmbrățișându-se totuși la final.

Amna și fostul său soț au împreună un băiețel
Amna și fostul său soț au împreună un băiețel

Artista a divorțat după nouă ani de căsnicie. Sentimentele dintre parteneri par în continuare vii

Divorțul dintre Amna și fostul său soț a fost unul destul de discret. Artista a confirmat în urmă cu doi ani de zile despărțirea, fără ca însă să ofere detalii despre motivele care au dus la ruptură.

Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape, mărturisea artista atunci.

Totuși, recent, cântăreața a dezvăluit că ar fi loc de împăcare, cel puțin din partea bărbatului. Amna a dezvăluit public pe contul său de Instagram că tatăl copilului său a căutat-o, în ciuda faptului că se află într-o relație cu o altă femeie. Furioasă pentru această situație, Amna l-a demascat pe bărbat și i-a transmis fostului partener că între ei doi nu mai poate exista nimic.

M-ai sunat să vezi ce mai zic… Nu înțeleg de ce mă suni pe mine. Am văzut pe cine seduci. Sper să o iubești și ai tăi să o iubească. Sper să vă faceți viața voastră. Roata se întoarce mereu, se arată în postarea Amnei pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...