O mai ții minte pe Janine, ex-soția lui Adrian Sârbu? Ce s-a ales de ea și cum arată la 53 de ani

Elena Avramescu 04.09.2020, 13:25
O mai ții minte pe Janine, ex-soția lui Adrian Sârbu? Ce s-a ales de ea și cum arată la 53 de ani

În urmă cu 30 de ani, Janine făcea istorie datorită frumuseții sale de nedescris. Întorcea capul fiecărui bărbat însă cel care a cucerit-o la acea vreme a fost Adrian Sârbu, cu care s-a și căsătorit. Experiența ei ca model din acele zile a ajutat-o mult după, fiindcă a devenit creator de modă.

O mai ții minte pe Janine, ex-soția lui Adrian Sârbu?

O altă schimbare a venit după ce și-a schimbat meseria, așa că fosta soție a lui Adrian Sărbu a decis că este cazul să plece din România. Așa că a ales Franţa, unde poate spune cu mâna pe inimă că se simte ca acasă. În prezent trăiește la Paris, alături de fiica sa şi a lui Adrian Sârbu, fostul proprietar de la Pro TV.

Chiar dacă au avut o căsnicie fericită, Janine și Adrian Sărbu au decis să-i pună punct, însă în mod amiabil, iar de atunci au trecut 16 ani. Imediat după ce a părăsit România, Janine a dispărut din atenția presei. Însă în urmă cu doi ani și-a făcut apariția la braţul lui Cătălin Botezatu în cadrul unui eveniment marcant ce a avut loc într-una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Paris, Palat Behague, în care se află Ambasada României.

O mai ții minte pe Janine, ex-soția lui Adrian Sârbu
Janine și Cătălin Botezatu, în cadrul unui eveniment la Paris

Ce s-a ales de ea și cum arată la 53 de ani

În cadrul evenimentului, şi-au prezentat colecţiile Cătălin Botezatu, Carmen Ormenisan, Alexandru Raicu, Flori de Ie şi Laura Dincă. La sfârșitul anului trecut, Janine arăta excepțional, astfel că încă se zărește frumusețea cu care a cucerit România în trecut. Are 53 de ani, un chip frumos şi un trup bine lucrat, după cum s-a putut observa în fotografii.

„Bună dimineaţa! După 20 ani, mi-a făcut o ENORMĂ plăcere să o revăd pe buna mea prietenă Janine, care m-a onorat cu prezenţa la show-ul meu!” a spus Cătălin Botezatu după acel eveniment în descrierea unei poze postate pe pagina lui de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...