O fostă vedetă de la Antena 1 a ajuns la Survivor, pe Pro TV. A plecat deja spre Dominicană

Andrei Simion 13.02.2023, 16:38

O fostă vedetă de la Antena 1 a ajuns la emisiunea Survivor, filmată în Republica Dominicană și difuzată de televiziunea rivală Pro TV. Ea a explicat de ce a ales să participe la acest reality-show, în echipa Faimoșilor.

Ce fostă vedetă de la Antena 1 participă la Survivor

Fosta vedetă de la Antena 1 va apărea în ediția de luni, 13 februarie, a emisiunii Survivor România 2023, difuzată de Pro TV. Fosta știristă Crina Abrudan va face parte din echipa Faimoșilor.

În afară de Crina Abrudan, echipa Faimoșilor îl va mai primi pe Mihai Zmarandescu, luptător MMA. De cealaltă parte, în tabăra Războinicilor vor intra cântăreața Alina Radu și DJ-ul Eduard Gogulescu.

Mihai Zmărăndescu și Crina Abrudan, la Survivor
Mihai Zmărăndescu și Crina Abrudan, la Survivor România 2023, la Pro TV

Motivul pentru care fosta vedetă Antena 1 participă în emisiunea Pro TV

Odată ce a ajuns în competiția ce se filmează în Republica Dominicană, difuzată de Pro TV, fosta prezentatoare TV de la Antena 1 Crina Abrudan a explicat motivul pentru care a ales să participe la Survivor România.

„Bună! Mă numesc Crina Abrudan, lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atăţia ani de prezentare a ştirilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă.

Sunt foarte bucuroasă să văd că Faimoşii sunt mult mai bine decât i-am văzut eu că sunt înainte să vin, la televizor, şi îmi doresc ca împreună cu colegul meu, cu care m-am alăturat astăzi echipei Faimoşilor, să reuşim să facem echipa să fie ca în primele săptămâni, atunci când câştiga şi era foarte liniştită la consiliile de eliminare. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire, mă bucur să fiu aici”, a spus Crina Abrudan, în emisiunea Survivor România de la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe