Momentul trecut cu vederea de la Survivor România. Un concurent a făcut criză de nervi și s-a apucat să înjure necontrolat

Beatrice Dumitru 09.02.2023, 17:38
Momentul trecut cu vederea de la Survivor România. Un concurent a făcut criză de nervi și s-a apucat să înjure necontrolat

În ediția de miercuri, 8 februarie, a avut loc Consiliul de Eliminare la care au luat parte și concurenții de la Faimoși și cei de la Războinici. În tabăra Faimoșilor a izbucnit un scandal, iar unj concurent a explodat și a îbceput să înjure, scenă la care Războinicii au privit ca la spectacol și s-au amuzat. Cine sunt cei doi Faimoși care s-au certat.

Faimoșii care s-au certat în Consiliul de Eliminare

Au fost șapte nominalizați pentru eliminarea de la Survivor România 2023, după ce s-au schimbat regulile jocului și se desfășoară două Jocuri de Imunitate în fiecare săptămână. Trei din tabăra Războinicilor: Codruța Benga, Alexandra Ciomag și Andrei Neagu și patru din tabăra Faimoșilor: Bianca Patrichi, Remus Boroiu, Carmen Grebenișan și Kamara.

În timpul Consiliului de eliminare la Survivor România 2023 a izbucnit un scandal între Faimoși. Remus Boroiu a fost pus la zid de colegi, iar DOC i-a reproșat mai multe lucruri. Războinicii s-au amuzat și au privit scena ca la spectacol. Remus Boroiu s-a plâns că cei din echipă consideră că se dă accidentat mereu și că se răsfață și cere atenția lor, iar DOC i-a dat o replică dură.

Momentul trecut cu vederea de la Survivor România. Un concurent a făcut criză de nervi și s-a apucat să înjure necontrolat
Remus Boroiu și DOC, de la Survivor România 2023.

Eu nu înțeleg cum iar s-a ajuns la asta? Băi, Remus, am vorbit acum două zile să nu mai ai discursuri din astea și c***** din astea! Ești nebun la cap? Tu chiar nu vezi cât rău îți faci? (…) A funcționat vreodată în viața ta să pui problema așa cu oamenii? Adică a venit cineva și te-a luat în brațe, în afară de maică-ta? Suntem oameni, avem 40 de ani, avem copii acasă! (…) Ne spui că n-avem grijă de tine, că te doare umărul, treci peste! Ești ditamai omul! Te roagă fratele tău: act like it! Poartă-te ca ditamai omul! De asta ești aici! Să joci și să aduci puncte! Ce vrei să mănânci cocos toată ziua?”, a spus DOC la Pro TV, în ediția de miercuri seară Survivor România 2023.

Câți bani a câștigat războicului Andrei Neagu la Survivor România 2023

La finalul Consiliului de Eliminare, Daniel Pavel a anunțat numele concurentului pentru care competiția s-a încheiat. Cel care a părăsit Republica Dominicană a fost Andrei Neagu, de la Războinici, aflat pe ultimul loc în preferințele publicului. Tânărul actor a luptat pentru marele premiu, însă a reușit să reziste doar cinci săptămâni în jungla dominicană.

Dar el nu a plecat acasă cu mâna goală, încasând bani frumoși în perioada petrecută la Survivor. Mai exact, Andrei Neagu a câștiga o sumă cuprinsă între 5.000 și 7.500 euro. Fiecare Războinic e plătit cu 1.000 – 1.500 euro pentru fiecare săptămâna petrecută în competiție.

Din tabăra Faimoșilor, Carmen Grebenișan ar fi faimoasa care ar câștiga cei mai mulți bani la Survivor România 2023, cu 5.000 de euro pe săptămână. Și Vica Blochina a câștigat o sumă mare pentră ca a ales să participe la Survivor și a dezvăluit că le-a cerut producătorilor emisiunii mulți bani pentru a renunța la luxul de acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...