O fostă vedetă a Pro TV va concura la Asia Express. Care sunt primele două echipe în următorul sezon

Diana Radu 02.05.2020, 14:45
O fostă vedetă a Pro TV va concura la Asia Express. Care sunt primele două echipe în următorul sezon

Producătorii celei mai îndrăgite emisiuni de pe Antena 1, Asia Express, au anunțat că au dat startul pregătirilor pentru sezonul patru. Concurenții ar urma să plece în escapadă în luna octombrie, însă pandemia ar putea încurca planurile producătorilor.

Cine sunt primele două echipe care vor participa la Asia Express, sezonul 4

La o săptămână după ce s-a terminat Asia Express, sezonul 3, producătorii au început pregătirile pentru următorul sezon. Însă, planurile le sunt puțin încurcate de pandemie, deoarece o echipă a emisiunii împreună cu o echipă de specialiști, ar fi trebuit să se afle în noua locație în care se va filma competiția, pentru a pune la cale detaliile și probele pe care trebui să le parcurgă concurenții.

Printre echipele care ar putea participa la Asia Express, sezonul 4 se numără Cătălin Bordea și soția lui, Lidia. Dezvăluirea a fost făcută de Dan Capatos, prezentatorul emisiunii “XtraNight Show, în direct. Se pare că Bordea și Lidia au primit o ofertă din partea producătorilor emisiunilor pentru a lua parte la competiție, scrie Playtech.

Colegul de platou al lui Dan Capatos a mărturisit că se teme să accepte provocarea, în timp ce Lidia arde de nerăpdare de a participa la emisiune.

asia express, antena 1, sezonul 4, concurenti
Cătălin Bordea și soția lui, Lidia au fost invitați să participe la Asia Express. Sursă foto: Viva

A doua echipă care ar putea în cursa Asia Express, sezonul 4 pentru marele premiu, ar putea fi Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Vlad Gherman. Cei doi ar fi extrem de încântați de propunerea primită de la producătorii emisiunii. De asemenea, ei formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de zece ani.

Cristina Ciobănașu a devenit cunoscută după ce Alex Velea a dansat pentru ea în competiția „Dansez pentru tine”, de pe PRO TV. Ulterior, Cristina a jucat în musicalul LALA Band și în „Pariu cu Viața”, acolo unde l-a cunoscut și pe Vlad. Actrița este înfiată de producatorul Ruxandra Ion, care i-a deschis mai multe porți în carieră.

asia express, antena 1, sezonul 4, concurenti
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman ar putea fi a doua echipă care participă la Asia Express, sezonul 4

Sezonul 3 Asia Express a fost câștigat de către echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, care au devenit extrem de îndrăgiți de public, datorită atitudii adoptate pe parcursul competiției. Cei doi au câștigat un premiu în valoare de 30.000 euro, după o cursă nebună pe “Drumul Comorilor”. În marea finală, Speak și Ștefania au luptat alături de cei doi pentru marele premiu, însă nu au reușit să-i întreacă pe Răzvan și pe Sorin.

Urmăriți Impact.ro și pe