Cine este omul din spatele succesului Asia Express. Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena 1

Redacția IMPACT / 29.04.2020, 20:03
Cine este omul din spatele succesului Asia Express. Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena 1

Asia Express s-a bucurat de un foarte mare succes și cu cel de-al treilea sezon transmis, pe Antena 1. Episoadele i-au încântat pe telespectatori și pe perioada pandemiei, oferindu-le multora clipe de suspans, pentru că nu se știa ce vedete vor ajunge până în marea finală.

Cine este omul din spatele succesului Asia Express

Show-ul din acest an a fost câștigat de către chef Sorin Bontea, pe care îl puteți remarca și în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, alături de partenerul său din Asia, Răzvan Fodor. I-au avut drept competiție pe Speak și logodnica lui, Ștefania. Cei doi îndrăgostiți au decis de curând să dezvăluie și cine este omul din spatele succesului Asia Express, printr-un video inedit pe care l-au publicat pe canalul lor de YouTube. Discuția incredibilă poate fi urmărită și în continuare.

“Astăzi de la 18:00 se întamplă un interviu pe care mi l-am dorit foarte mult încă de când eram acolo în Asia. Toată lumea se întreabă cine este în spatele emisiunii. Am despicat firul în patru cu Mona Segall (Producator General) și Robert Lionte (Producator Executiv) Asia Express România! Va rămâne în istorie interviul ăsta!”, a anunțat Speak, înainte de-a face public interviul, pe canalul său de YouTube.

Cine este omul din spatele succesului Asia Express. Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena
Mona Segall le-a acordat un interviu concurenților Asia Express și a dat detalii despre succesul show-ului de pe Antena 1

Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena 1

Mona Segall, producătorul general al Asia Express România, a transmis că deja se lucrează pentru sezonul 4 din acest show. De asemenea, femeia cu o vastă experiență în televiziune s-a arătat optimistă față de continuarea acestei producții, chiar și pe timp de pandemie.

„Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. Noi lucrăm. Și anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon începe să se lucreze la următorul sezon. Și cu voi, echipa de casting s-a întâlnit în luna aprilie a anului trecut, parcă’, a transmis Mona Segall, în cadrul interviului de senzație.

Mona Segall, producătorul Asia Express, dar și Chefi la Cuțite, s-a aflat pentru mulți ani în spatele unor producții celebre de la PRO TV. De asemenea, a părăsit un post similar în cadrul postului rival pentru a se alătura Antena 1, după aproape două decenii petrecute în PRO. Mona Segall a fost și cea care a produs timp de multe sezoane show-ul Românii au Talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI