Ce măsuri iau Statele Unite ale Americii împotriva celor care nu vor să se vaccineze anti-covid: „S-a terminat”

Stan Filon 10.09.2021, 15:30
Ce măsuri iau Statele Unite ale Americii împotriva celor care nu vor să se vaccineze anti-covid: „S-a terminat”

Autoritățile din toată lumea au început să pună presiune din ce în ce mai mare asupra populației nevaccinată! În Statele Unite ale Americii, administrația Biden și-a pierdut răbdarea cu cei nevaccinați, așa că trece la măsuri foarte dure! Americanii nevaccinați vor fi obligați să se imunizeze!

Statele Unite ale Americii îi obligă pe cetățeni să se vaccineze

Așadar, leagănul democrației moderne, cum este cunoscută America, vine cu vești foarte proaste pentru cetățenii nevaccinați! Președintele Joe Biden a făcut anunțul care va înfuria întreaga țară, în special pe cei nevaccinați. Peste 100 de milioane de oameni vor fi obligați să se vaccineze, dacă vor să-și mai păstreze locurile de muncă!

Chiar președintele Joe Biden a spus că răbdarea sa s-a terminat! Sunt vizate companiile cu peste 100 de angajaţi, aceştia fiind obligaţi să fie vaccinaţi sau să facă săptămânal teste anti-COVID-19. De asemenea, angajaţii statului federal vor fi vaccinaţi obligatoriu!

Statele Unite ale Americii ii obliga pe cetateni sa se vaccineze
Statele Unite ale Americii ii obliga pe cetateni sa se vaccineze

Cine nu mai scapă nevaccinat

”Am fost răbdători, dar răbdarea noastră s-a terminat, iar refuzul dumneavoastră (de a vă vaccina – n.r.) ne-a costat pe toţi”, a spus Joe Biden despre cei care refuză vaccinarea, anunță CNN! Conform sursei citate, preşedintele a spus că America celor vaccinaţi devine din ce în ce mai ”frustrată” din cauza acelor persoane care nu s-au imunizat încă.

Președintele Joe Biden a semnat un ordin executiv prin care angajații companiilor cu peste 100 de salariați urmează să fie vaccinați, dar și angajații care lucrează la stat. Dacă americanii care lucrează în mediul privat pot respinge vaccinarea, făcând însă teste în mod regulat, angajații la stat nu au altă alternativă. Se vor vaccina sau vor fi demiși din funcții! Aceștia au la dispoziție 75 de zile pentru a se vaccina, iar dacă nu o vor face, vor fi concediați.

Nici profesorii nu vor scăpa de vaccinare! Peste 300 de mii de dascăli din cadrul programelor federale ”Head Start” vor fi obligatoriu vaccinaţi! De asemenea, Biden a cerut guvernatorilor să solicite vaccinarea profesorilor şi personalului şcolar de la nivelul local.

În plus, 17 milioane de angajaţi în unităţile medicale ce primesc fonduri prin Medicare şi Medicaid trebuie să se vaccineze și ei. Preşedintele Biden i-a anunțat pe americani că producţia de teste va fi sporită. Acestea sunt printre cele mai dure norme din lume și au fost adoptate după ce varianta Delta a făcut ca numărul infectărilor și deceselor să crească, mai ales în zonele unde oamenii nu s-au vaccinat.

Urmăriți Impact.ro și pe