O femeie a venit acasă și a văzut o bijuterie înnegrită. Imediat și-a scos părinții din locuință, care e secretul

Badea Violeta 07.01.2022, 14:01
O femeie a venit acasă și a văzut o bijuterie înnegrită. Imediat și-a scos părinții din locuință, care e secretul

Caz incredibil! O femeie a venit acasă și a văzut o bijuterie înnegrită, lucru care i s-a părut suspect. Imediat, ea și-a amintit de o lecție învațată la ora de chimie și a decis să-și scoată părinții din casă. Acest gest le-a salvat viața. Iată ce pericol îi pândea pe oameni. Află ce s-ar fi putut întâmpla dacă tânăra nu ar fi luat această măsută!

O femeie și-a salvat familia după ce a observat că bijuteriile se înnegresc

O femeie a intrat în alertă și și-a scos părinții din casă după ce a observat că bijuteriile sale s-au înnegrit. Este vorba despre Lucy Toman, în vârstă de 22 de ani, din Anglia. Tânăra a acționat exemplar și practic, prin acest gest, a reușit să le salveze viața celor din familia sa.

Tânăra și-a amintit de o lecție învațată la ora de chimie și anume aceea că înnegrirea bijuteriilor și mirosul de ouă stricate indică prezența hidrogenului sulfurat, o substanță extrem de toxică. Potrivit specialiștilor, aceasta poate ucide rapid un om.

Chiar și în cantități mici, hidrogenul sulfurat irită tractul respirator și ochii, provocând tuse și dificultăți în respirație,conform anumitor studii. În natură se poate găsi în regiunile cu gaze naturale, petrol sau cu vulcani. De asemenea, această substanță mai este produsă și de cadavre de animale, resturi de plante sau gunoi menajer.

Hidrogenul sulfurat
Hidrogenul sulfurat este o substanta extrem de toxica

Ce s-a întâmplat cu familia din Anglia

Datorită fiicei lor, familia Toman a descoperit la timp problema. Cu toate astea, cei trei au ajuns la spital, dar fără probleme grave de sănătate.

Ulterior, experții au dezvăluit că familia respirase aerul contaminat cu gaz toxic timp de două zile, conform Oxfordshire Live.

Părinții fetei au fost nevoiți să locuiască la apropiați până ce o echipă de deratizare a curățat toate canalele de scurgere, însă se pare că hidrogenul sulfurat nu a provenit de acolo. Deocamdată, anchetatorii nu știu cum a ajuns substanța în casa familiei Toman.

Lucy și părinții ei au împărtășit povestea pentru a sensibiliza opinia publică, astfel încât și alți oameni să observe semnele acestei substanțe chimice care poate fi fatală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...