O femeie a fost accidentată pe trecerea de pietoni, în Voluntari, de o maşină a Ambasadei SUA

Stan Filon 25.01.2022, 19:33
O femeie a fost accidentată pe trecerea de pietoni, în Voluntari, de o maşină a Ambasadei SUA

Incident foarte grav în care a fost implicat un autoturism care aparține Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București! Un pieton a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni de o mașină care aparține Ambasadei SUA! La volan se afla o doamnă cu grad de diplomat. Aceasta a fost testată imediat cu aparatul etilotest de polițiștii care au sosit la fața locului!

Femeie spulberată pe trecerea de pietoni de o mașină a Ambasadei SUA la București

Update:

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfova emis un comunicat de presă în care a ofert detalii despre incidentul care a avut loc în Pipera.

„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor.

De asemenea, la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”.

Ambasada SUA a emis și ea un comunicat în care confirmă faptul că un autovehicul condus de un angajat al Ambasadei a fost implicat într-un accident rutier în zona Pipera. Comunicatul spune că informațiile sunt în curs de actualizare, așa că este prematur să comenteze mai mult.

Știre inițială:

Un accident rutier în care a fost implicată o mașină a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București a avut loc astăzi pe o stradă din Voluntari. Mai exact, o femeie în vârstă de 40 de ani a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni, potrivit unor surse citate de g4media.ro.

La volanul mașinii care aparține Ambasadei SUA se afla o femeie cu grad de diplomat. Polițiștii de la Rutieră care s-au deplasat la fața locului au testat-o pe șoferiță cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Femeia nu a consumat băuturi alcoolice.

Femeie spulberata pe trecerea de pietoni de o masina a Ambasadei SUA la Bucuresti
Femeie spulberata pe trecerea de pietoni de o masina a Ambasadei SUA la Bucuresti

Șoferița a fost testată cu etilotestul

Pietonul accidentat a fost luat cu ambulanța și dus de urgență la spital, însă până acum nu se cunosc date despre starea sa de sănătate.

Vom reveni cu amănunte!

Urmăriți Impact.ro și pe