Accident rutier pe E85, între Adjud și Focșani. Au zburat bucăți din mașini. O persoană a murit şi alte două au fost rănite

Accident rutier pe E85, între Adjud și Focșani. Au zburat bucăți din mașini. O persoană a murit şi alte două au fost rănite

Un accident deosebit de grav a avut loc în Vrancea, pe DN2-E85, între Adjud și Focșani, la Domneşti. E85 mai este denumit şi „Drumul Morţii”, din cauza seriilor de accidente mortale care au loc în zonă. Evenimentul rutier a avut loc, marți seara, în localitatea vrânceană Domneşti, de pe cel mai circulat drum din Moldova.

Accident cu trei mașini pe ”Drumul morții”, între Adjud și Focșani

O nouă tragedie pe șoseaua E85. Un bărbat a decedat şi alţi doi au fost răniţi, marţi seara, în urma unui accident auto care a avut loc pe DN2 / E85, la Domneşti, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Traficul rutier a fost blocat în zonă mai bine de o oră, pe DN 2 E85, în dreptul localității Domnești, în urma unei coliziuni între trei autovehicule. În urma impactului deosebit de grav, bucăți din caroseria mașinilor s-au împrăștiat pe drumul european. O persoană de sex masculin și-a pierdut viața și alte două au fost rănite.

„Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier sesizat prin apel 112, pe DN2 – E85, la Domneşti, unde a avut loc o coliziune între trei autovehicule. În urma accidentului, a rezultat rănirea a trei persoane. Din nefericire, o persoană a decedat”, a transmis IPJ Vrancea.

O persoană și-a pierdut viața şi alte două au fost rănite

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea au informat că un bărbat de 43 de ani a murit, iar alţi doi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Din nefericire, prima persoană nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Celălalte victime au vârste cuprinse între 33 și 48 de ani.

Accident rutier pe E85, intre Adjud si Focsani. O persoana a murit si alte doua au fost ranite

Victimele au fost duse la spital

Din cauza impactului puternic, un bărbat de 38 de ani a suferit un traumatism de coloană şi un traumatism cranio-cerebral deschis, iar altul, în vârstă de 33 de ani, avea un traumatism cranio-cerebral minor, ambii fiind transportaţi la UPU Focşani.

„În urma accidentului rutier, un bărbat de 43 de ani, care a fost resuscitat conform protocolului, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul. Un bărbat de 38 de ani a suferit un traumatism de coloană şi un traumatism cranio-cerebral deschis, iar unul de 33 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, ambii fiind transportaţi la UPU Foşani pentru îngrijiri medicale. Un alt bărbat de 48 de ani, care a fost implicat în accidentul rutier, a refuzat transportul la unitatea medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda, pentru Agerpres.

Traficul a fost oprit în zonă

Traficul pe ambele sensuri de mers a fost blocat în zonă, formându-se cozi de mașini. Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a afla cauza exactă a evenimentului rutier produs în dreptul localității Domnești, din județul Vrancea.

Șoseaua DN2 – E85, extrem de periculoasă pentru șoferi

E85, șoseaua care leagă Bucureștiul de Moldova până la granița cu Ucraina, este considerat unul dintre cele mai periculoase drumuri din România, fiind denumit și ”Drumul morții”. Pe o parte însemnată a șoselei există o bandă și jumătate pe sens, ceea ce duce la numeroase depășiri ilegale. De asemenea, Drumul Național DN2 (E85) trece prin mijlocul a zeci de localități.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...