O cunoscută vedetă din România, ironizată în presa din străinătate. Ce ar fi făcut aceasta, de fapt

Ioana Bucur 02.01.2022, 12:16
O cunoscută vedetă din România, ironizată în presa din străinătate. Ce ar fi făcut aceasta, de fapt

Departe de țara în care a cunoscut celebritatea, o vedetă din România a ales să înceapă o nouă viață și să își contruiască, pas cu pas, o carieră cu care se poate mândri. Superba blondă trăiește experiențe fabuloase, bucurându-se din plin de cultura poporului care a adoptat-o. Recent, însă, un moment de fericire a transformat-o în ținta unor comentarii deplasate. Cum a ajuns să fie ironizată în presa străină.

Vedetă din România, ținta ironiilor în presa străină

Nu este niciodată ușor să îți faci bagajele, să îți iei adio de la familie, prieteni și tot ce ți se părea „normal” și să începi de la zero într-o țară nouă, într-o cultură complet diferită de cea în care te-ai născut și ai crescut. Șocul este cu atât mai mare pentru cei care schimbă statutul de vedetă cu cel de „anonim”. Însă nimic nu este imposibil, iar cel mai bun exemplu este, poate, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, care a lăsat totul în urmă, în cea mai bună perioadă a carierei sale, și a plecat tocmai în India.

Zvonurile ce au tot circulat în ultimii ani susțineau că unul dintre motivele mutării neașteptate a fost celebrul actor Salman Khan. Iulia Vântur, căci despre ea vorbim, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat o posibiliă idilă. Recent, fosta vedetă Pro TV apare tot mai des în compania starului de la Bollywood, semn că relația lor este cât se poate de serioasă.

La sfârșitul lunii decembrie, actorul a împlinit vârsta de 56 de ani, iar momentul a fost marcat cu o petrecere la ferma pe care o are în Panvel și de la care nu a lipsit nici românca. Doar că momentele de fericire au devenit motiv de ironii pentru presa din India.

Ținta jurnaliștilor a fost nimeni alta decât Iulia Vântur. Motivul? În momentul tăierii tortului, blonda nu a fost lângă partenerul său, de fapt, abia se vedea în imagini, prietenii actorului înghesuindu-se să prindă un loc în primul rând pentru a vedea spectacolul oferit de Salman Khan.

„Salman Khan taie un tort imens de ziua lui. Voi o puteți vedea pe Iulia Vântur?” sau „Iulia Vântur și-a făcut apariția la tăierea tortului lui Salman Khan. „Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”, sunt doar câteva din titlurile publicațiilor din India.

O cunoscută vedetă din România, ironizată în presa din străinătate
Iulia Vântur și Salman Khan

„Asta este o prostie”

În urmă cu ceva timp, iubitul Iuliei Vântur a fost acuzat că ar avea soție și copii în Dubai. Starul bollywoodian nu a rămas indiferent la acest zvon, ci a negat întreaga poveste, susținând că nu este căsătorit.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe.

Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Întreaga Indie știe unde locuiesc”, a declarat Salman Khan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...