Iulia Vântur ar putea juca într-o producție alături de Salman Khan

Badea Violeta 29.09.2021, 10:47
Iulia Vântur ar putea juca într-o producție alături de Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de șase ani și lucrurile merg de minune între ei. Deși au circulat mai multe zvonuri, de-a lungul anilor, potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit, relația frumoasei șatene cu actorul de la Bollywood funcționează mai bine ca niciodată, iar fanii ar putea avea dovada acestui lucru în curând. Cei doi ar putea juca într-o producție. Iată despre ce este vorba.

Iulia Vântur ar putea juca alături de Salman Khan

Veste uriașă pentru fanii celor doi amorezi. Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu extrem de iubit în toată lumea. În viitorul apropiat, cei doi ar putea colabora și pe plan profesional. Conform pinkvilla.com, mai mulți producători lucrează la un documentar legat de viața și cariera celebrului star de la Bollywood.

Producția ar putea prezenta interviuri rare cu cu membrii familiei sale, prieteni, actori, producători, regizori și alte persoane care au lucrat cu îndrăgitul actor. Potrivit aceleiași surse, acestea ar urma să fie filmate în următoarele luni, deoarece producătorii lucrează în prezent la structura seriei.

Nu este exclus să o vedem și pe Iulia Vântur în această producție, mai ales că frumoasa blondină a mărturisit recent că se reîntoarce în India pentru a se ocupa de un proiect măreț. De asemenea, ea a dezvăluit că pregătește multe surprize fanilor săi.

„Da, chiar dacă în ultima vreme am fost aici, în țară, în România, dar merg să continui filmările în India. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide.

Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm”, a spus Iulia Vântur, citată de Click!.

Iulia Vantur poate juca alaturi de Salman Khan
Iulia Vantur poate juca alaturi de Salman Khan

Iulia Vântur a declarat că nu-și dorește să joace în filme alături de Salman Khan

La început, Iulia Vântur și Salman Khan și-au ascuns relația de dragoste de ochii curioșilor, însă acum cei doi nu se mai feresc și și-au declarat în public iubirea. Cu toate astea, blondina și celebrul actor de la Bollywood nu au apărut împreună în niciun film. Iată de ce a refuzat Iulia Vântur să joace alături de Salman Khan.

„Ba da, mi s-a oferit, dar ideea e că nu vreau… poate nu-mi doresc să jucăm împreună…”, a precizat actrița pentru sursa de mai sus. Deși fanii și-ar dori să o vadă alături de iubitul ei în filme, Iulia Vântur a declarat: „Da, dar mai este și după cum îmi doresc eu”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...