Doi concurenți de la Exatlon România trăiesc o poveste de dragoste minunată. Ce au făcut după ce s-au întors în țară

Războinicii de la Exatlon care continuă să facă „echipă" și după terminarea concursului

Doi concurenți de la Exatlon România continuă să facă „echipă” și după finalizarea celui de-al treilea sezon al concursului. Doar că, e o altfel de echipă, una în doi, adică un cuplu de îndrăgostiți. După cum era de așteptat, această emisiune are multiple ramificații, iar finalul nu mai vine de mult doar cu trofeul pentru unul dintre concurenți. De fapt, pentru cei doi concurenți, miza a fost cu totul alta, iar în final, au obținut ceea ce și-au dorit.

Războinicii de la Exatlon România, Mihaela Popescu și Cosmin Marin, formează un cuplu

Doi concurenți de la Exatlon România trăiesc o poveste de dragoste minunată. Ce au făcut după ce s-au întors în țară

Pentru unii fani Exatlon România, probabil că a fost o surpriză, pentru alții poate că era de așteptat. La finalul sezonului 3 al emisiunii, foștii concurenți Ana Mihaela Popescu, campioană mondială și europeană la Karate, și jandarmul Cosmin Marin și-au oficializat relația de dragoste. De acum, au, în sfârșit, destul timp să se ocupe doar de ei și de viitorul relației lor.

În timpul concursului, se puteau mulțumi doar cu un schimbi de priviri, pe vremea când erau în echipa Războinicilor, iar alteori, probabil că mai aveau momente de tandrețe când se aflau în afara arenei competiției. Chiar și așa, tot le-a fost greu să nu fie observați de privirile indiscrete ale colegilor de echipă și ale rivalilor.

Ce au făcut cei doi Războinici după ce s-a terminat concursul

Doi concurenți de la Exatlon România trăiesc o poveste de dragoste minunată. Ce au făcut după ce s-au întors în țară

Pentru Mihaela și Cosmin, finalizarea uneia dintre cele mai urmărite competiții televizate din România a fost mai degrabă o revigorare nu pentru că au scăpat de stresul psihic și fizic al concursului, ci pentru că au putut să-și dea frâu liber sentimentelor, fără să mai fie deranjați sau întrerupți de unele piedici. Cei doi s-au mutat deja împreună.

„Trăim momente frumoase, pe care, sincer, nu mi le-aș fi imaginat vreodată. Mi-a plăcut de Cosmin încă din Republica Dominicană, dar povestea noastră a început cu adevărat aici, mai exact pe aeroportul Otopeni, atunci când, la revenirea mea în România, m-a așteptat cu un buchet de flori, alături de familia mea. Din acea clipă, am simțit că el este foarte important pentru mine și trebuie să mergem pe aceeași cale. Încet, încet, nu am mai putut sta unul fără celălalt, drept dovadă, acum, practic ne-am mutat împreună”, Mihaela, potrivit Playtech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI