O bunică eroină. A prins un copil care a căzut de la etaj. Momentul a fost filmat. Video

Ana Anitoiu, Diana Timișoreanu 29.07.2021, 22:40
O bunică eroină. A prins un copil care a căzut de la etaj. Momentul a fost filmat. Video

O bunică eroină a prins un copil care a căzut pe o fereastră deschisă de la etajul al doilea al unui bloc. Băiatul în vârstă de un an și jumătate ar fi suferit o cădere de la o înălțime de șase metri dacă ea nu s-ar fi nimerit acolo din întâmplare. Momentul a fost filmat. În urma incidentului, tatăl micuțului a făcut un gest ce a insultat-o pe femeia salvatoare.

Cum a reacționat bunica eroină când a văzut copilul în pericol

Bunica în vârstă de 64 de ani, Svetlana Saranova, din orașul Novokuznetsk din Rusia, se întoarcea acasă după ce își făcuse cumpărăturile la un supermarket când a zărit copilul în pericol. Băiatul a căzut din apartamentul părinților săi.

Din primele informații, copilul se juca cu mama lui, când femeia l-a lăsat singur pentru un scurt moment ca să pregătească biberonul pentru un alt copil. Acele câteva clipe ar fi fost suficiente pentru a se întâmpla o tragedie, dacă n-ar fi intervenit  Svetlana Saranova, potrivit The Daily Mail.

Momentul eroinei a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar imaginile au fost publicate de autorități. În filmare se vede cum bunica eroină și-a lăsat imediat plasele la pământ și a alergat să prindă copilul, după care a rămas sub fereastră cu el în brațe așteptând o reacție din partea unui adult din familia băiatului.

Bunica eroină, insultată de tatăl copilului

După ce femeia i-a salvat copilul, tatăl micuțului a reușit să o insulte pe eroină. I-a oferit o recompensă în valoare de 1.000 de ruble, sumă echivalntă cu aproximativ 50 de lei. Bunica a refuzat banii.

”L-am văzut de la distanță cum stătea la fereastră. Și apoi n-am știut ce să fac. Ce ai putea să faci? M-am gândit că dacă nu l-aș fi prind s-ar fi prăbușit în fața ochilor mei. M-am zis că trebuie să alerg să-l prind. Copilul s-a dovedit destul de greu, dar nu m-am gândit la acest risc în acel moment.

Am refuzat banii oferiți de tatăl copilului, pentru că gestul m-a jignit. Mi-a băgat banii în sacoșă oricum. Acum stau pe masa mea. N-am nevoie de ei”, a spus bunica eroină.

Copilul care a fost prins de eroină are doar 18 luni și are o soră geamănă. În plus, cei doi copii mai au o soră, în vârstă de patru ani. Tatăl lor a spus că știa că soția lui era alături de băiat atunci când s-a petrecut incidentul ce s-ar fi putut încheia cu o tragedie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...