Adela Popescu, sfat esențial pentru viitoarele mămici. Care este cheia succesului pentru ca bebelușii să doarmă mai multe ore pe noapte

Nicu Stan, Anca Manolica 26.07.2021, 08:19
Adela Popescu, sfat esențial pentru viitoarele mămici. Care este cheia succesului pentru ca bebelușii să doarmă mai multe ore pe noapte

Adela Popescu, sfat esențial pentru viitoarele mămici. Care este cheia succesului pentru ca bebelușii să doarmă mai multe ore pe noapte. Vedeta a făcut tot secretul public, pentru ca și alte mămici să se poată odihni, așa cum face și ea cu Radu Vâlcan.

Adela Popescu, sfaturi importante pentru mămici. Cum să îl faci pe cel mic să doarmă noaptea

Adela Popescu a dat un sfat important pentru viitoarele mămici. Vedeta a dezvăluit care este cheia succesului pentru ca bebelușii să doarmă mai multe ore pe noapte, astfel încât părinții să se poată odihni cum trebuie.

Sfatul Adelei Popescu a mers de minune în cazul bebelușului ei. Adela Popescu este o mămică cu experiență, în contextul în care a adus de curând pe lume cel de-al treilea copil al său.

Adela Popescu are trei copii
Adela Popescu are trei copii

Adela Popescu a repurtat mai multe victorii cu ”Avionel”

Vedeta nu spune că le știe pe toate, la rândul său lovindu-se de alte multe provocări, însă încearcă să le găsească la toate rezolvări cu cucces. Ei, și atunci când găsește o soluție demnă de luat în seamă nu exită să o împărtășească și celorlalte mămici sau viitoare mămici.

Astfel, de curând, Adela Popescu a bifat mai multe astfel de reușite. A ieșit pentru prima dată cu cel mic, poreclit ”Avionel”, în natură și a reușit să-l păcălească să doarmă mai multe ore la rând noaptea.

Când a ieșit afară ”Avionel”

La opt zile de când a ajuns acasă cu mezinul familiei, vedeta a ieșit și la prima plimbare în cartier cu cel de-al treilea copil, care este toto un băiețel. Obosită fiind, Adela Popescu a ieșit afară și a postat mai multe filmulețe pe InstaStory. De asemenea, vedeta nu are pe față nici strop de machiaj.

”Noi am ieșit la prima plimbărică prin cartier. Suntem acasă de opt zile, copiii au reacționat foarte bine, aveam emoții la Andrei, dar a fost foarte drăgut. Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu. Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar acum e totul bine”, povestește Adela Popescu din provocările momentului, ca mamă de 3 băieți.

Care este secretul Adelei Popescu

O altă provocare a fost mai serioasă și se află încă în rezolvare, a dezvăluit soția lui Radu Vâlcan.

”Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță. E normal!

Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate. După, patru ore legate, după, trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită”, le-a transmis Adela Popescu fanilor săi de pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe