O aplicație folosită pe scară largă se actualizează. Românii vor vedea în curând modificarea

Stan Filon 14.02.2022, 14:35
O aplicație folosită pe scară largă se actualizează. Românii vor vedea în curând modificarea

Facebook vine cu o nouă actualizare importantă pentru toți utilizatorii! Aceasta va fi valabilă pentru toți utilizatorii și se referă, de fapt la messenger. Compania a anunțat că actualizează mereu aplicațiile, pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor care să se simtă mult mai în siguranță atunci când comunică cu familia și prietenii prin intermediul messenger.

O aplicație dragă românilor se actualizează acum

Facebook messenger se îmbunătățește. Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorii pentru a se putea bucura de cea mai bună variantă a messenger este să instaleze ultimele update-uri aduse de iginerii Facebook aplicației. Compania a anunțat pe scurt și care sunt noile modificări pe care le vor putea vedea utilizatorii celebrei platforme sociale. Modificările nu sunt unele semnificative, însă cu toții vor vedea că aplicația va funcționa și mai bine decât a făcut-o până acum.

Actualizăm aplicația noastră în mod regulat pentru a vă face și mai bine să vă conectați cu ușurință la persoanele care contează. Actualizați la cea mai recentă versiune pentru a obține toate noile funcții și îmbunătățiri. Această versiune include:

– remedieri pentru blocări în cadrul experiențelor de mesagerie

– îmbunătățiri de performanță pentru a elimina latența în unele dintre experiențele noastre de bază”

O aplicatie adorata de romani se actualizeaza
O aplicatie adorata de romani se actualizeaza

Modificări la Codul Comunicațiilor

De altfel, autoritățile din România au făcut un anunț important în ceea ce privește aplicații precum Facebook Messenger sau WhatsApp. Un proiect de lege prevedea modificarea Codului Comunicațiilor astfel ca organele de anchetă să aibă acces la conversațiile private ale unor cetățeni, cu respectarea prevederilor legii. Și serviciile secrete ar fi putut avea acces la aceste conversații, însă proiectul a fost modificat. Proiectul a suferit modificări și au fost scoase din text sintagmele care lăsau drum liber serviciilor secrete către conversațiile populației.

„Din păcate, Comisiile Senatului au rezolvat doar jumătate din problema interceptărilor adăugată pe șest și descoperită de noi în Codul Comunicațiilor în decembrie 2021, păstrând toate obligațiile pentru o categorie de furnizori extrem de larg definită (furnizor de servicii de găzduire electronică cu resurse IP) – fără a oferi vreo justificare logică sau legală”, a explicat Bogdan Manolea.

Așadar, se pare că problemele semnalate de mai multe ONG-uri au fost rezolvate doar pe jumătate, deoarece procurorii și SRI-ul pot cere date despre site-urile din România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...