Adriana Bahmuțeanu i-a lăsat cheile de la apartament celei mai bune prietene. Când s-a întors, după câteva zile, a avut un șoc. ”Îmi venea să o omor”

Cristian Cojocaru 07.03.2021, 14:32
Adriana Bahmuțeanu i-a lăsat cheile de la apartament celei mai bune prietene. Când s-a întors, după câteva zile, a avut un șoc. ”Îmi venea să o omor”

Adriana Bahmuțeanu, a povestit recent despre o întâmplare de pe vremea când era doamna Prigoană, asfel că a lăsat cheile de la apartament pe mâna celei mai bune prietene. Mare i-a fost mirarea de ceea ce a descoperit în imobil atunci când a revenit la adresa respectivă.

Ce a descoperit Adriana Bahmuțeanu la apartament

La vremea când era soția lui Prigoană iar banii nu reprezentau o problemă pentru ea, Adriana Bahmuțeanu a avut parte de un jaf mai puțin obișnuit. Cea care i-a făcut acest lucru era chiar cea mai bună prietenă a Adrianei. Atunci când a mers la imobil, vedeta a descoperit că mai multe obiecte lipseau din casă.

Recent, vedeta și-a dat seama că de-a lungul timpului, în jurul său și-au făcut apariția mai mulți oameni falși. Astfel, cea mai bună a prietenă a sa a furat-o, atunci când icoane, tigăi, haine și bijuterii din apartament lipseau.

„Fostul meu soț este un om foarte bogat. În primul rând mă loveam de invidia oamenilor, mai ales a unor femeie care credeau că am o viață fără cusur. Erau persoane care veneau să profite, erau prieteni falși, cei care aveau un interes mai mult sau mai puțin ascuns și care insistau să ne viziteze.

Am avut o prietenă foarte bună, eu o consideram cea mai bună. Aveam o garsonieră pe vremea aia și i-am lăsat cheile pentru că trebuia să vină un instalator să vină să facă ceva. Eu am plecat câteva zile din oraș și am rugat-o pe ea, de fapt ea s-a și oferit. Când am venit acasă am constata că îmi lipsesc multe obiecte de valoare, aveam un lănțișor de aur la care țineam foarte mult și nu era la locul lui.’, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit Spynews.ro.

Atunci când era soția lui Silviu Prigoană, banii nu reprezentau o problemă pentru Adriana Bahmuțeanu
Atunci când era soția lui Silviu Prigoană, banii nu reprezentau o problemă pentru Adriana Bahmuțeanu

Legătura dintre cele două a luat sfârșit

După ce  aobservat lipsa obiectelor, Adriana Bahmuțeanu a plecat imediat către prietena sa pentru a-i cere mai multe explicații. Se pare că intuiția acesteia a mers de minune, după ce a descoperit în casa prietenei sale obiectele lipsă.

„Am descoperit după aceea că am mers glonț la ea acasă și văzusem că îmi furase foarte multe lucruri din casă. Haine, icoane, cratițe, tigăi, jumătate din casa mea era la ea. Ea stătuse la mine acasă pentru că am găsit cerșafurile într-un anumit fel, cineva dormise acolo. Mi-a mărturisit că este într-o situația nasoală și s-a folosit de soț și că mi-a folosit apartamentul să stea cu amantul. Pe moment îmi venea să o omor, dar n-am omorât-o.’, a mai afirmat Adriana Bahmuțeanu.

Acela a fost și momentul în care legătura dintre cele două prieten s-a rupt. Deși cele două nu și-au mai vorbit de atunci, întâmplarea a făcut ca la un moment dat, cele două se se reîntâlnească. Deși nu voia să o ierte niciodată pentru ceea ce i-a făcut, Bahmuțeanca a fost înmuiată de gestul fostei sale prietene. Aceasta a început să plângă și și-a cerut iertare în genunchi în fața Adrianei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI