Nuțu Cămătaru s-a făcut bancher. Dă bani cu împrumut de acasă, dar acum e totul legal

Stan Filon 03.02.2023, 14:54
Nuțu Cămătaru s-a făcut bancher. Dă bani cu împrumut de acasă, dar acum e totul legal

Nuțu Cămătaru s-a făcut bancher! Chiar dacă pare greu de crezut, celebrul interlop, care în trecut își recupera banii dați cu camătă după ce îi arunca la propriu pe datornici la lei, a intrat în legalitate! Având în spate o experiență în domeniu de zeci de ani, Nuțu Cămătaru cunoaște deja toate secretele afacerii.

Nuțu Cămătaru s-a făcut bancher

Așadar, Nuțu Cămătaru oferă din nou bani cu camătă, numai că de data aceasta toată afacerea este una legală. Celebrul interlop are propria Instituție Financiară Nebancară (IFN), prin intermediul căreia oferă bani cu împrumut doritorilor, potrivit România TV.

Sediul IFN-ului este chiar la adresa lui Nuțu Cămătaru, unde în trecut exista și o mini grădină zoologică în care interlopul adăpostea mai multe animale sălbatice, printre care și câțiva lei. Potrivit sursei citate, IFN-ul îi are însă ca acționari pe soția interlopului și pe fiul acestuia.

Nutu Camataru s-a facut bancher
Nutu Camataru s-a facut bancher

Datornici aruncați la lei

Încă nu se știe dacă Nuțu Cămătaru le-a mai pregătit ceva „surprize” datornicilor, mai ales după ce a rămas fără Nicolae și Nicoleta, leii care băgau frica în datornici, în urmă cu mulți ani. Se întâmpla în 2013, când procurorii au descins la locuința lui Nuțu Cămătaru.

Atunci s-a aflat la ce cazne îi supunea interlopul pe cei care nu reușeau să plătească dobânzile la timp. Procurorii l-au lăsat atunci pe Nuțu Cămătaru fără cei doi lei și puii lor. S-a dorit ca animalele sălbatice să ajungă în Africa, însă leii nu au putut părăsi teritoriul țării din cauza birocrației. Animalele au ajuns într-un final la Grădina Zoologică din Galați, unde s-au adaptat foarte bine, ei bucurându-se de condiții excelente de viață. Codin Maticiun chiar a scris și o carte despre aventurile interlopului. Are un titlu care a prins la public: „Dresor de lei si de fraieri: Viata lui Nutu Camataru”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...