Cum a ajuns noul iubit al lui Theo Rose la petrecerile lui Nuțu Cămătaru. „I-am dat acces”

Andra Daoud 10.08.2022, 12:50
Cum a ajuns noul iubit al lui Theo Rose la petrecerile lui Nuțu Cămătaru. „I-am dat acces”

Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, semnează scenariul pentru noul serial de la Pro TV, „Clanul”. El a avut o sursă reală de inspirație și chiar a participat la câteva evenimente care i-au arătat cum stau cu adevărat lucrurile în lumea interlopă. Cine i-a făcut intrarea lui Anghel Damian la petrecerile lui Nuțu Cămătaru.

Iubitul lui Theo Rose, la petrecerile lui Nuțu Cămătaru

Codin Maticiuc este un apropiat al lui Nuțu Cămătaru și chiar a petrecut ani buni pe lângă acesta, pentru a documenta cartea despre viața interlopului. Codin a profitat de context și i l-a prezentat lui Nuțu Cămătaru și pe prietenul lui, Anghel Damian, regizor și scenarist. Astfel, iubitul lui Theo Rose a putut participa la câteva petreceri din lumea interlopă, pentru a observa și a se inspira pentru scenariul serialului „Clanul”, al cărui scenariu îl semnează.

Codin, care are și el un rol în serialul care începe toamna aceasta la Pro TV, a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, cum i-a făcut intrarea lui Anghel Damian în lumea lui Nuțu Cămătaru.

„Lui îi dau sfaturi din zona asta de ‘mafioto-interlopo’ pe care eu am studiat-o, i-am dat și acces. Adică eu pe el l-am luat, l-am prezentat lui Nuțu Cămătaru, a fost cu el la niște sindrofii. L-am introdus și pe el în lumea asta, să vadă, ca apoi să poată să scrie mai autentic.

Este o tipologie pe care trebuie să o studiezi și să o aduci la zona noastră. Că nu poți lua din filmele americane și să spui că aia se întâmplă la noi. Trebuie să vii să studiezi un pic zona nostră.”, a povestit Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc, despre prietenia cu Anghel Damian

Codin nu face un secret din faptul că, datorită prieteniei sale cu Anghel Damian, a ajuns să fie distribuit atât în serialul „Vlad”, cât și în „Clanul”. Cei doi colaborează și pentru podcastul lui Codin Maticiuc, iar el are mare încredere în potențialul lui Anghel Damian.

„Nu știu dacă ai observat dar noi chiar suntem prieteni. Am o ‘pilă’ și mă bucur că m-a distribuit în Clanul. Tot datorită lui am fost și în Vlad. Mă bucură mult treaba asta. Noi avem proiectele noastre împreună, crede și un pic în abilitățile mele. Iar el la 30 de ani să fie ‘head of everything’ (n.r. capul a tot) aici.”, a mai spus Codin Maticiuc.

Vedeta își împarte timpul între acțiuni caritabile și proiecte media. Anul acesta a lansat cartea „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru” și se gândește să facă o continuare pentru filmul „Miami Bici”, care s-a bucurat de un succes incredibil atunci când a apărut.

Urmăriți Impact.ro și pe