Gestul pe care l-a făcut Kate Middleton chiar de Crăciun. Nu se mai întâmplase niciodată în public până acum, britanicii au fost impresionați

Andra Daoud 25.12.2021, 10:48

Kate Middleton a surprins audiența de la un eveniment organizat chiar de ea, în Ajunul Crăciunului. Ducesa de Cambridge și-a dorit să participe activ la eveniment și a făcut un gest care a reprezentat o premieră. Soția Prințului William a cântat la pian, pentru prima dată în public, iar audiența a fost cucerită. A acompaniat un artist celebru și au cântat o melodie pentru victimele pandemiei.

Kate Middleton i-a impresionat pe britanici cu talentul ei

Ducesa de Cambridge a organizat un recital dedicat celor care au avut de suferit din cauza virusului Covid-19 și a oferit un moment plin de emoție, care a marcat și o premieră, în același timp. Kate Middleton a cântat pentru prima oară la pian și l-a acompaniat pe cântărețul Tom Walker. Momentul plin de emoție s-a desfășurat în Catedrala Westminster, iar melodia interpretată de cei doi s-a intitulat „Pentru cei care nu pot fi aici”, fiind un tribut pentru victimele pandemiei.

Ton Walker a dezvăluit că el și Ducesa s-au întâlnit într-un studio de înregistrări, unde au pus la punct versiunea melodiei pe care au cântat-o împreună, în cadrul concertului difuzat de Crăciun. Potrivit artistului, Ducesa l-a abordat după ce s-au întâlnit la un eveniment caritabil și i-a propus să cânte la evenimentul organizat de ea, „Together at Christmas”.

Mesajul Ducesei de Cambridge, în Ajun de Crăciun

Familia regală britanică va transmite mesajul tradițional de Crăciun astăzi, la ora 15:00, așa cum este tradiția în fiecare an. Kate Middleton le-a transmis însă câteva cuvinte oamenilor, în contextul Concertului de Crăciun care a avut loc la Catedrala Westminster. Evenimentul a fost filmat în urmă cu două săptămâni și difuzat în Ajunul Crăciunului, pe ITV.

În afară de muzică specifică sărbătorii, evenimentul va avea și o serie de povești impresionante, iar Kate Middleton a ținut să le transmită oamenilor câteva cuvinte, în această perioadă încercată. Ducesa a vorbit despre felul în care viețile tuturor s-au schimbat în pandemie și a transmis că este important să ne păstrăm valorile, chiar și în vremuri tulburi:

Pandemia ne-a arătat cât de important este să fim împreună. Perioada de izolare față de cei dragi este pur și simplu sfâșietoare. Am pierdut persoane pe care le-am iubit, am văzut oameni din prima linie muncind sub presiune teribilă și am experimentat izolarea dureroasă. Însă am văzut și solidaritate pentru cei care au cea mai mare nevoie de ea. au fost cuvintele lui Kate Middleton.

Urmăriți Impact.ro și pe