Numele lui Viktor Orban apare într-un document top secret. Pe cine trădează Ungaria

Stan Filon 10.04.2023, 21:53
Numele lui Viktor Orban apare într-un document top secret. Pe cine trădează Ungaria

Numele lui Viktor Orban apare într-un document strict secret care însă s-a scurs pe rețelele sociale! Informațiile care au putut fi văzute de mii de oameni îl au în centrul lor pe premierul Ungariei. Aceste documente par a fi întocmite de celebrul serviciu secret american CIA.

Numele lui Viktor Orban apare într-un document top secret

Așadar, scurgere de informații secrete în Statele Unite ale Americii! Rețelele sociale s-au umplut de documente care par a fi întocmite de selebrul serviciu secret CIA. Yahoo News a publicat un articol care îl are pe Viktor Orban în centrul atenției. Se pare că CIA l-a analizat pe premierul Ungariei, Viktor Orban, dar și legăturile sale cu Rusia, Uniunea Europeană și NATO. Cu toate acestea, Yahoo News a recunoscut că nu a putut verifica informațiile respective.

Dcumentele respective spun că premierul Ungariei este în continuare un apropiat al Rusiei și în același timp vede în Statele Unite ale Americii „unul dintre cei mai importanți adversari geopolitici ai săi”. Chiar și noul ambasador american la Budapesta, David Pressman, reproșează în mod regulat guvernului ungar că este prea pro-Rusia și anti-Ucraina, relatează Daily News Hungary.

Numele lui Viktor Orban apare intr-un document top secret 
Numele lui Viktor Orban apare intr-un document top secret

Scurgere masivă de informații

Recent, guvernul american a reziliat un acord crucial între cele două țări privind evitarea dublei impozitări. Lipsa unui astfel de acord ar cauza dificultăți comerciale între Ungaria și SUA. Această decizie a venit la scurt timp după ce cabinetul Orban a criticat sancțiunile UE împotriva Rusiei. Premierul Ungariei afirmă că sancțiunile nu afectează economia Rusiei într-o măsură decisivă, având în vedere invazia rusă în curs de desfășurare în Ucraina, în schimb, acestea afectează grav economia europeană!

Mai mult decât atât, Guvernul ungar acuză Statele Unite ale Americii că utilizează Europa doar pentru scopurile sale în timpul războiului din Ucraina, iar acest lucru duce la slăbirea deliberată a continentului. Presa internațională spune că actuala scurgere de informații este cea mai mare din istoria serviciilor secrete americane. Foarte multe documente au apărut pe Discord, Twitter și Telegram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...