Numele lui Cristian Tudor Popescu apare într-o înscenare financiară. Reacția dură a jurnalistului

Iancu Andreea 08.02.2021, 08:51
Numele lui Cristian Tudor Popescu apare într-o înscenare financiară. Reacția dură a jurnalistului

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu se confruntă cu o înscenare financiară, acesta povestind în mediul online cum a descoperit că îi sunt folosite numele și imaginea. Analistul politic a reacționat dur în urma acestei descoperiri și îi amenință pe cei responsabili cu o acțiune în instanță.

Cristian Tudor Popescu, reacție dură după o înscenare financiară

Într-o perioadă în care dezinformarea este la mare rang, tot mai multe persoane publice acuză faptul că le este folosită în mod ilegal identitatea. Printre acestea se numără și gazetarul Cristian Tudor Popescu, care a povestit într-o postare pe contul său de socializare cu ce se confruntă recent. Jurnalistul a dezvăluit că îi sunt folosite numele și imaginea pentru a promova unele servicii care te ajută să faci bani. O adevărată înscenare financiară circulă pe internet având drept semnătură numele lui Cristian Tudor Popescu.

Analistul politic a povestit pe larg întreaga înșelătorie și cum escrocii au încercat să se folosească de personalitatea sa pentru a atrage clienți. Cu mesaje mincinoase și folosirea parțială a numelui jurnalistului, Cristian Tudor Popescu speră să îi tragă la răspundere pe cei responsabili de această înșelătorie. Jurnalistul a postat un mesaj prin care atrage atenția cu privire la înscenarea financiară cu care se confruntă și le dă o replică dură celor care i-au folosit numele și imaginea. Cristian Tudor Popescu amenință inclusiv cu o acțiune în instanță pentru a clarifica această situație.

CTP, victima unei înscenări financiare
CTP, victima unei înscenări financiare

Mesajul postat de CTP pe contul său de Facebook

Văz că nu au limite minciuna și tupeul celor care fabrică pe net înscenări „financiare” folosind numele și imaginea subsemnatului. După cea cu Bitcoin, noua înșelătorie ce mi-a fost semnalată „informează” că fac bani pe ceva numit Amazon Investment și îi chem pe toți românii să se îmbogățească și ei.
Escrocii îmi pun poza în cadrul de ecran Știrile ProTV, deasupra plasează emblemele BBC, Daily Mail, The Sun, The Guardian, unde s-ar mai găsi „articolul”, și scriu dedesubt că am apărut la… Sinteza zilei, invitat de M. Gâdea, ca să explic cum oricine poate deveni milionar în dolari în 3 luni. Textul fantasmagoric continuă cu altă balivernă, „BNR a încercat să împiedice interviul cu Cristian Tudor”, și cu un interviu „exclusiv”, complet inventat, împănat cu alte fotografii ale subsemnatului, cu Cristian Tudor. În întreaga făcătură, nu apare Popescu, doar Cristian Tudor, probabil ca să se poată pretinde în instanță că nu era vorba de mine – adică ăla din poze e altul!
Rahatul pe colivă e o „mărturie” a unui cetățean numit „Dorin”, care ar fi investit la Amazon Investment îndemnat de mine și acum „întoarce banii cu lopata”.
Având în vedere noile reglementări juridice privind uzurparea de identitate pe internet, studiez posibilitatea unei acțiuni în justiție. Până atunci, stimați cititori, orice ați vedea și auzi în legătură cu afaceri și investiții ale subsemnatului, să știți că nu sunt nici măcar Fake News, sunt Fuck News!
————————————————————————-
RAPORT SPECIAL: Ultima investiție a lui Cristian Tudor a îngrozit marile bănci

Urmăriți Impact.ro și pe