„Nu va veni Dan Petrescu”. Legenda Stelei știe cine va fi noul selecționer

Andrei Cezar 20.12.2021, 09:49
„Nu va veni Dan Petrescu”. Legenda Stelei știe cine va fi noul selecționer

Helmuth Duckadam, fostul președinte de onoare al echipei FCSB, știe cine va fi noul selecționer al României. „Eroul de la Sevilla” este convins că nu Dan Petrescu va fi succesorul lui Mirel Rădoi pe banca echipei naționale și îi acuză pe oficialii FRF că discuțiile purtate în ultima perioadă cu antrenorii cu nume din fotbalul românesc au fost doar de fațadă.

Helmuth Duckadam este convins că Dan Petrescu nu va ajunge la echipa națională. Cine va fi noul selecționer în opinia fostului mare portar al Stelei

Helmuth Duckadam este de părere că negocierile lui Răzvan Burleanu cu Dan Petrescu, Gheorghe Hagi sau Răzvan Lucescu au fost doar de „ochii lumii”, în realitate nefiind vorba de un interes concret al FRF de a aduce antrenori cu experiență pe banca primei reprezentative.

În opinia fostului mare portar român, Federația ar fi ales demult numele noului selecționer, iar acela va fi Adrian Mutu. „Briliatul” s-ar încadra în tiparul de antrenor „ascultător” pe care îl caută oficialii FRF, este de părere Duckadam.

Dan Petrescu nu va merge la naţională. Jocurile au fost făcute pentru Adrian Mutu. S-a văzut asta mereu, pentru că Federaţia a discutat doar cu tehnicieni care nu puteau să vină, care erau imposibil de adus. S-a vorbit cu ei doar de ochii lumii. Pentru FRF e ideal Adrian Mutu, au nevoie de un antrenor ascultător”, a spus Duckadam pentru Adevărul.

„Eroul de la Sevilla” este convins că Adrian Mutu nu ar fi o soluție potrivită pentru echipa națională pentru că este un tehnician care „nu a dovedit nimic”.

Nu, nu e o alegere bună pentru Naţională. A fost un jucător mare, dar ca antrenor nu a dovedit nimic. Erau alţii care puteau fi aduşi şi care puteau face treabă, ca Victor Piţurcă sau Ladislau Boloni”, a adăugat acesta.

Răspunsul lui Dan Petrescu privind preluarea echipei naționale

CFR Cluj a încheiat sezonul de toamnă cu o vctorie contra formației FC Argeș, scor 1-0 și s-a distanțat la 10 puncte în fruntea clasamentului față de principala urmăritoare FCSB care a remizat cu Sepsi (0-0). La finalul partidei din Gruia, Dan Petrescu a dat detalii despre situația în care se află.

Tehnicianul ardelenilor a evitat să ofere un răspuns în privința posibilității ca el să fie noul selecționer al României și a precizat că va avea o discuție cu patronul Neluțu Varga înainte de a-și anunța decizia finală.

Astăzi n-aş vrea să vorbesc despre acest subiect. Trebuie să mă întâlnesc cu patronul echipei, apoi peste o zi sau două veţi afla mai multe. Încă n-am luat o decizie. Mă voi întâlni cu patronul echipei şi vom vedea care e situaţia”, a spus Petrescu, la finalul partidei de duminică.

Urmăriți Impact.ro și pe