Noutate importantă pentru clienţii Kaufland. Ce vor putea face de acum în magazinul preferat

Nicu Stan 13.04.2021, 15:56
Noutate importantă pentru clienţii Kaufland. Ce vor putea face de acum în magazinul preferat

Noutate importantă pentru clienţii Kaufland. Ce vor putea face de acum în magazinul preferat, citiți în articolul de mai jos.

Kaufland a făcut anunțul așteptat de toți românii. Cum se poate scăpa de statul la coadă

Noutate importantă pentru clienţii Kaufland. Retailerul a făcut un anunț important pentru clienții săi din toată țara. Kaufland România a anunțat că  în câteva din magazinele sale țară este disponibilă o nouă modalitate de efectuare a cumpărăturilor.

Astfel, în câteva din magazinele Kaufland România, respectiv din București, Cluj și Timișoara este disponibilă o nouă modalitate de cumpărare de produse. Aceste magazine le permite cienților să își scaneze singuri produsele pe care vor să le achiziționeze, iar la casa de marcat doar să finalizeze cumpărăturile, respectiv să plătească.

Clientii din cateva magazine Kaufland isi pot scana singuri produsele
Clientii din cateva magazine Kaufland isi pot scana singuri produsele

K-Scan, noul serviciu de la Kaufland

Noul serviciu se numește K-Scan și are doua componente: scanarea produselor pe care le achiziționăm folosind aplicația pentru iPhone și Android sau prin aparate mobile de scanat ce pot fi luate de la ghișeele de informații. Astfel, cei de la Kaufland încearcă să prindă din urmă concurența prin implementarea noului sistem.

În plus, trebuie menționat că lanțul de magazine Kaufland leagă de această metodă și cardul de cumpărături, cardul său digital ce permite clienților să cumpere produse inclusiv la reducere și să beneficieze, de asemenea, de oferte personalizate în mai multe locații din zonă.

Unde se regăsește K-Scan

Astfel, fie că se optează să se scaneze produsele folosind aplicația Kaufland și telefonul personal sau dacă doriți să faceți această acțiune folosind scanner mobil, rezultatul va fi tot ală: scăpați de statul la coada interminabilă formată la casă. În primă fază, K-Scan poate fi regăsit în două magazine din București, unul din Cluj-Napoca și unul din Timișoara.

Pe de altă parte, reprezentanții supermarketurilor online anunță că au înregistrat o creștere atât a numărului de comenzi, precum și a valorilor coșurilor de cumpărături, în contextul pandemiei de coronavirs. Astfel, mulți dinre aceștia nu mai fac față cererilor și au impus termene de livrare mailungi, de până la șapte zile pentru produsele neperisabile.

Magazinele online nu mai fac față la livrări

În plus, magazinele online își refac stocurile de marfă de aproximativ șase ori într-o zi, ceea ce înseamnă că într-un singur depozit, într-o jumătate de zi, ajung 230 de tiruri cu produse alimentare.

Creșterea cererilor online sunt bazate pe frica românilor de a mai merge în magazine pentru a evita aglomerația, implicit riscul de îmbolnăvire cu virusul ucigaș. De asemenea, avalanșa de cereri de pe online este întreținută și de numărul românilor aflați în izolare la domiciliu, astfel că cererea a crescut nu doar pentru produsele alimentare.