Kaufland, anunţ important pentru clienţi. Are legătură cu măştile de protecţie

Cristian Cojocaru 06.04.2021, 14:44
Kaufland, anunţ important pentru clienţi. Are legătură cu măştile de protecţie

Unul dintre cele mai frecventate hypermarketuri din România, Kaufland a venit cu un anunţ important pentru toți clienții săi. Astfel, în parteneriat cu Asociația ”Orașul meu, culorile mele” a fost lansată o colectare a măștilor de protecție.

Kaufland a venit cu un anunţ important pentru clienții săi

Parteneriatul a dus la lansarea inițiativei potrivit căreia se va face colectarea responsabilă a măștilor de protecție folosite în timpul pandemiei. Așadar, aceste măști chirugicale pot fi colectate în recipientele amplasate în 17 magazine Kaufland la nivelul Capitalei, pentru ca ulterior să fie eliminate din mediu.

Proiectul denumit ”Aruncă în siguranță” a fost lansat luna trecută iar până în prezent au fost colectate peste 71.000 de măști de protecție. Potrivit asociației, aceasta estimează că în acest an vor fi colectate aproximativ 1 milion de măști. Dintre tipurile de măști care pot fi colectare se numără măștile din plastic de unică folosință, măștile FFP2 denumite și N95, măștile FFP3 și măștile chirurgicale dacă acestea nu provin din mediul medical.

“Dincolo de problema majoră de mediu pe care o presupune poluarea cu plastic, e important să vorbim și despre impactul pe care aceste măști aruncate la întâmplare îl are asupra sănătății noastre și a copiilor noștri. Aruncarea acestora în condiții necontrolate presupune crearea unor potențiale noi focare de infecții pentru oameni, și nu discutăm aici doar despre coronavirus, ci și despre alte virusuri prezente în corpul uman.”, explică dr. Mihail Pautov, medic și ambasador al proiectului “Aruncă în siguranță”.

După cum arată Programul de Mediul al Organizaței Națiunilor Unite, 75% dintre măștile folosite precum și deșeurile care au legătură cu coronavirus. urmează a ajunge în gropile de gunoi sau chiar în apele mărilor. Poluarea cu plastic ca urmare a pandemiei devine o problemă din ce în ce mai mare pentru mediu.

Clientii care detin cardul digital de la Kaufland beneficiaza de oferte speciale
Clientii care detin cardul digital de la Kaufland beneficiaza de oferte speciale

Magazinul a publicat noul catalog

Tot clienții Kaufland se pot bucura acum de noul catalog al magazinului. Aceștia pot beneficia de promoțiile hypermarketului în perioada următoare, astfel că pot consulta catalogul pentru cele mai bune oferte din această perioadă. În noul catalog sunt dezvăluite produsele care beneficiază de reduceri începând cu data de 7 aprilie.

Lanțul de hypermarketuri publică acest catalog în mod regulat în care afișează promoțiile care urmează a implementate în toate magazinele din țară, astfel că toți clienții își pot face o idee despre prețurile pe care urmează să le întâlnească la rafturile din magazine. Aceste oferte sunt schimbate în mod regulat având drept scop atragerea mai multor clienți.

Multe dintre ofertele din catalogul magazinului Kaufland sunt disponibile doar cu un card digital din partea magazinului. Clienții pot opta pentru un astfel de card la birourile de informații aflate în oricare dintre magazinele sale. Separat de ofertele din aceste cataloage, clienții care optează pentru un astfel de card beneficiază de ofertele disponibile și în cadrul aplicației magazinului.

Urmăriți Impact.ro și pe