Noul sezon Bravo, Ai Stil! începe, miercuri, la Kanal D. Cine sunt cele 9 concurente. Surprize de proporții pentru fani

Diana Radu 22.01.2020, 13:45
Noul sezon Bravo, Ai Stil! începe, miercuri, la Kanal D. Cine sunt cele 9 concurente. Surprize de proporții pentru fani
Cel mai așteptat show de televiziune de pe Kanal D, ”Bravo ai Stil!”, revine pe micile ecrane. Prima ediție a noului sezon va fi difuzată miercuri, 22 ianuarie de la ora 22:00 și se anunță a fi una plină de surprize. Cu ce schimbări vine ”Bravo, ai stil! Celebrities” și cine sunt concurentele care se vor duela pentru marele premiu?

”Bravo, Ai Stil” revine la Kanal D cu surprize de proporții

Cea mai îndrăgită emisiune de pe Kanal D, ”Bravo, Ai Stil!”, va debuta în această seară cu un nou sezon, care se va numi ”Celebities”. Însă, de data aceasta formatul emisiunii este unul diferit, deoarece toate concurentele sunt vedete cunoscute deja publicului larg. În ceea ce privește juriul, acesta va fi format, așa cum v-ați obișnuit din: Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și din Maurice Munteanu.

Cătălin Botezatu a ținut să le reamintească fanilor printr-o postare pe Instagram că în această seară de la oara 22:00 va avea loc premiera noului sezon ”Bravo ai Stil Celebrities!”. ”Bună! Vă doresc o după-amiază frumoasă și nu uitați că de miercuri 22 Ianuarie începând cu ora 22 ne vedem la BRAVO AI STIL CELEBRITIES!”, a scris designerul de modă pe pagina sa de Instagram.

bravo ai stil, kanal d, noul sezon
”Bravo, Ai Stil” revine la Kanal D cu surprize de proporții

Postrarea juratului de la ”Bravo ai Stil Celebrities” a stâns peste 13.000 de vizualizări și a stârnit mai multe reacții în rândurile fanilor nerăbdători și curioși. ”Aștept cu nerăbdare să înceapă Bravo ai Stil”, ”Frumoasă emisiune aștept cu drag să înceapă să o vad diseară”, ”îmi sunteți atât de dragi sufletului meu”, sunt doar câteva dintre cometariile internauților.

Cine sunt concurentele de la ”Bravo ai Stil Celebrities!”

Surpriza noului sezon ”Celebrities”, o reprezintă însă concurentele, deoarece acestea sunt vedete deja cunoscute publicului larg. În noul sezon, nouă concurente se vor duela pentru a-i convinge pe jurați că au stil, dar și pentru a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de lei.

bravo ai stil, concurente
Cine sunt concurentele de la ”Bravo ai Stil Celebrities!”

Vedetele noului sezon Bravo ai Stil, sunt: Bianca Giurcanu (unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România), Andreea Tonciu, Deea Codrea (blogger și influencer), Gina Chirilă, (fotomodel de succes), Bianca Rus (cântăreață), Theo Rose (cântăreață), Raluca Tănase de la trupa Bambi. Călina Dumitresu și Maria Ilioiu, o fostă ispită de la Insula Iubirii de pe Antena 1.

Emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și in fiecare sâmbătă, începand cu ora 23:00.

Urmăriți Impact.ro și pe