Noul Masterchef de pe Pro TV. Cine sunt cei trei bucătari care vor juriza

Ioana Bucur 30.12.2021, 19:30
Noul Masterchef de pe Pro TV. Cine sunt cei trei bucătari care vor juriza

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea competiție în anul ce urmează. După aproape trei ani de pauză, s-a anunțat noul Masterchef de pe Pro TV. Show-ul culinar va avea premiera pe 12 ianuarie și va aduce în fața publicului și concurenților un juriu format din trei dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Ce s-a anunțat până acum despre sezonul 2022.

Noul Masterchef de pe Pro TV vine la pachet și cu o schimbare de juriu

Fanii show-urilor culinare au toate motivele să aștepte cu nerăbdare noul an. După ce a dispărut din grila postului din 2019, Pro TV anunță un nou sezon Masterchef, ce va avea premiera pe 12 ianuarie, adică într-o zi de miercuri. Pentru moment, nu se știe nimic despre ora de difuzare sau dacă emisiunea va avea mai multe ediții pe săptămână.

Noul Masterchef de pe Pro TV are și un juriu nou, format din nume importante din domeniu: chef Joseph Hadad, chef Foa şi chef Radu Dumitrescu.

„Noul sezon Masterchef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, aşa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenţii care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat.

Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecţioneze în ale gătitului. Avem poveşti din bucătărie, din farfurie, dar şi poveşti de viaţă care sunt sigur că îi vor ţine cu sufletul la gură pe toţi cei care ne vor privi”, a spus chef Foa, care a fost unul dintre juraţi între 2014 şi 2017, alături de Chef Adrian Hădean şi Chef Patrizia Paglieri.

Noul Masterchef de pe Pro TV. Cine sunt cei trei bucătari care vor juriza
Noul juriu Masterchef

„Sezonul Masterchef din acest an va fi unul spectaculos”

Chef Joseph Hadad anunță un sezon spectaculos, cu farfurii deosebite și concurenți talentați, ambițioși și plini de energie. Nu este prima apariție a sa la Masterchef, el făcând parte din juriu și în ultimul sezon, difuzat în 2019.

Sezonul Masterchef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări şi, mai ales, creativ! Veţi vedea farfurii cu totul deosebite, concurenţi înzestraţi cu multă ambiţie şi energie.

Nu vor lipsi nici momentele emoţionante, cu zâmbete şi lacrimi! De asemenea, ne vom delecta şi cu prezenţa unor invitaţi speciali. Să fie cu pasiune şi gust!”

Radu Dumitrescu a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare ca fanii emisiunii să vadă noul sezon și evoluția concurenților care se vor bate pentru titlul de Masterchef.

„Va fi un sezon cu de toate şi abia aştept să vadă şi cei de acasă ce a ieşit. Am întâlnit concurenţi pasionaţi de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente şi stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, poveşti de viaţă, invitaţi speciali, dar, nu în ultimul rând, cu reţete şi farfurii de Masterchef!”, a spus chef Radu Dumitrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...