Îndrăgitul Chef Joseph Hadad, detalii spumoase la revederea cu Van Damme, după 16 ani: „Și el a fost ospătar multă vreme”

Badea Violeta, Ozana Mazilu 25.07.2021, 14:16

Toată lumea a aflat că Jean-Claude Van Damme se află în România pentru a discuta despre un nou proiect. Acesta a fost filmat într-o mașină alături de câțiva clujeni ascultând manele. După acest eveniment, actorul l-a vizitat pe Joseph Hadad la restaurant. Iată ce a spus Cheful după revederea cu Van Damme, după 16 ani!

Îndrăgitul Chef Joseph Hadad, detalii spumoase la revederea cu Van Damme, după 16 ani

Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 60 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți actori de pe întregul mapamond. Starul a jucat în numeroase filme de acţiune și a reușit să cucerească inimile telespectaorilor încă de la primele sale apariții. Este un om care a marcat zeci de generații și se pare că iubește foarte mult țara noastră.

Jean-Claude Van Damme a venit de mai multe ori în România pentru diverse proiecte. Specialistul în arte marțiale a revenit în București marți, pe data de 20 iunie 2021. Se pare că actorulaținut să-și revadă prietenii vechi și a vizitat restaurantul cu specific marocan al lui Joseph Hadad, celebrul chef de origine israeliană.

Joseph Hadad a ținut să importalizeze momentul și a făcut câteva fotografii cu bunul său prieten. Ulterior, Cheful le-a publicat pe o rețea de socializare alături de un mesaj prin care a ținut să-și exprime bucuria.

 „Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme, în 2005, la Casa Vernescu, și astăzi, la Mace by Joseph Hadad. A trecut atât de mult timp, dar privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace și că am avut ocazia să ne revedem”, a precizat Cheful.

Indragitul Chef Joseph Hadad, detalii spumoase dupa revederea cu Van Damme, dupa 16 ani

„Și el a fost ospătar multă vreme”

Joseph Hadad a oferit câteva detalii despre povestea lor de prietenie. Cheful a povestit, în exclusivitate pentru click.ro, cum s-a cunoscut cu actorul, dar și cum a fost momentul reîntâlnirii. De asemenea, acesta a precizat că se cunosc de 16 ani și îl admiră pentru că este o persoană modestă.

„Acum 16 ani eram la o sală de forță din București și a venit și el. Am făcut cunoștință, ne-am împrietenit și l-am invitat la restaurantul unde lucram atunci. A fost foarte politicos, a făcut fotografii cu toată lumea și a făcut conversație cu mine atunci și s-a simțit bine.

I-am lăsat un contact, să mă mai caute când vine în București și iată că am avut ocazia să ne reîntâlnim. Când vine în țară trage mereu la noi, iar acum a venit cu echipa de la Fashion TV, cu care a avut un eveniment în București, fiind invitat special. E un tip sportiv, nu mănâncă orice și când a fost la noi a comandat vânătă la cuptor. Are dieta lui personală, are mâncarea lui, pe care o consumă pentru a fi în formă.

Este un om haios, nu are figuri și cred că toți care l-au întâlnit au putut observa acest lucru. Am aflat că și el a fost ospătar multă vreme și apoi a devenit pasionat de karate. Este o legendă și îl respect. L-am invitat la noi, la Caju (n.r. un alt restaurant de-al lui chef Hadad) dar a contramandat întâlnirea, deși oamenii de la restaurant erau pregătiți și fericiți că vine idolul copilăriei lor”, a spus Joseph Hadad, potrivit sursei de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...