Noul favorit al lui Gigi Becali, avertizat, în direct, la televizor. „Să-și ia doar borseta la el”. Ce salariu va avea Malcom Edjouma la FCSB

Sorin Barbu 04.02.2022, 12:29
Noul favorit al lui Gigi Becali, avertizat, în direct, la televizor. „Să-și ia doar borseta la el”. Ce salariu va avea Malcom Edjouma la FCSB

Gigi Becali a anunțat cu mare entuziasm noua achiziție de la FCSB! Mijlocașul francez Malcom Edjouma a fost transferat de la FC. Botoșani cu 330.000 de euro, în afacere intrând și împrumutul fundașului Denis Haruț la formația din Moldova. Patronul FCSB l-a lăudat pe Edjouma și a spus despre el că este tipul de jucător pe care îl caută de 20 de ani. Gabi Balint este însă prevăzător și îl avertizează pe francez că va fi aspru criticat, dacă nu va juca pe placul patronului.

Malcom Edjouma, avertizat de Gabi Balint

Gigi Becali a făcut o mutare surpriză. Nu l-a primit la FCSB pe Dragoș Nedelcu și l-a împrumutat la Farul Constanța, dar l-a cumpărat pe mijlocașul francez Malcom Edjouma pentru postul de „închizător”. Jucătorul a costat 330.000 de euro, iar în această înțelegere a fost inclus și Denis Haruț, împrumutat până în vară la Botoșani.

Patronul FCSB l-a lăudat pe Edjouma și a spus că este tipul de jucător pe care îl caută de 20 de ani, care bine cu capul, dar și driblează și iese din propria jumătate cu mingea la picior. Gabi Balint este prevăzător. A văzut mulți jucători aduși pe bani mulți și lăudați de omul de afaceri din Pipera, dar care și-au făcut rapid bagajele.

„Mă pune pe gânduri suma asta atât de mine pe care a acceptat-o Valeriu Iftime și l-a dat cu două mâini. E o sumă foarte mică. Dacă era așa bun și avea nevoie de el, nu-l dădea așa ușor”, a declarat fostul câștigător al Cupei Campionilor la Digi Sport.

Balint l-a și ironizat pe Edjouma și a explicat cum se vor desfășura ostilitățile când patronul se va supăra. Rețeta nu este nouă: au pățit-o de curând Sergiu Buș, Stipe Vucur, Ante Vukusic și Alexandru Crețu, iar exemplele pot continua.

„Dacă a făcut o repriză proastă într-un meci, îl bagă și în al doilea și nu joacă bine, se întoarce. Eu zic să-și ia doar borseta la el, fără geamantan.

El are cifre bune, a confirmat la Botoșani, dar mă abțin să dau un verdict dacă a făcut bine FCSB-ul că l-a luat”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Malcom Edjouma, contract  pe patru ani la FCSB

Malcom Edjouma a semnat un contract pe patru ani, dar înainte să ajungă la antrenamentele conduse de Toni Petre va mai juca două partide pentru FC Botoșani. Jucătorul câștiga la echipa din Moldova 3.500 de euro pe lună, iar la FCSB va primi 14.000 de euro pe lună.

 

Urmăriți Impact.ro și pe